Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hey gidinin ülkesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Hey gidinin ülkesi Empty
MesajKonu: Hey gidinin ülkesi   Hey gidinin ülkesi Icon_minitimeC.tesi Ekim 04, 2008 5:25 pm

Hey gidinin ülkesi Erbakan_gul

İki kişi düşünün efendim;
İkisinin de aynı dava içerisinde sanık olarak bulunuyor.
Birisi bir zamanlar bu ülkede başbakanlık yapmış, birisi şu anda bu ülkenin Cumhurbaşkanlığını yapmakta…
Birisinin son senelerde dokunulmazlığı yok, birisi ise senelerdir dokunmaya çalışıyorsun! DOKUNULMAZLIK SAÇMALIĞI yüzünden dokunamıyorsun.
Birisi açılan bu dava sonucu mahkûm edilmiş, diğeri ise saçmalıklar sonucu yırtmış.
Birisi yaşlanmış saçlarına aklar düşmüş, yürüyemez hale gelmiş, birisi ise mühürü kazanmış Süleyman olmuş.
Şimdi ise sadece birisini düşünün efendim;
Türkiye Cumhuriyetinin en yüce makamına yerleşmiş, aynı dava içerisinde yer aldığı o birisini, sağlık durumunun elverişsiz olması nedeniyle! Affetmiş...

Düşünün efendim;
Bu kişi aslında onu mu, yoksa kendisini mi aklamış?
Vicdanlarını yitirmişlerin, şahsi çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde tutanların aynı çatı altında toplandığı mekân haline getirilmiş;
Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi, Yüce Çankaya köşkü...

Düşünün efendim;

Meğer ne hale getirilmiş, hey gidi Mustafa Kemal'in Türkiyesi!
Meğer körlerle sağırların, hırsızlarla yobazların birbirlerini ağırlar olduğu bir ülkeymiş burası. Hey gidinin Türkiyesi...

Düşünün Efendim! Artık Düşünün!
https://acelya.forumakers.com

Hey gidinin ülkesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-