sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Hey gidinin ülkesi C.tesi Ekim 04, 2008 5:25 pm | |
| İki kişi düşünün efendim; İkisinin de aynı dava içerisinde sanık olarak bulunuyor. İki kişi düşünün efendim; Birisi bir zamanlar bu ülkede başbakanlık yapmış, birisi şu anda bu ülkenin Cumhurbaşkanlığını yapmakta… İki kişi düşünün efendim; Birisinin son senelerde dokunulmazlığı yok, birisi ise senelerdir dokunmaya çalışıyorsun! DOKUNULMAZLIK SAÇMALIĞI yüzünden dokunamıyorsun. İki kişi düşünün efendim; Birisi açılan bu dava sonucu mahkûm edilmiş, diğeri ise saçmalıklar sonucu yırtmış. İki kişi düşünün efendim; Birisi yaşlanmış saçlarına aklar düşmüş, yürüyemez hale gelmiş, birisi ise mühürü kazanmış Süleyman olmuş. Şimdi ise sadece birisini düşünün efendim; Türkiye Cumhuriyetinin en yüce makamına yerleşmiş, aynı dava içerisinde yer aldığı o birisini, sağlık durumunun elverişsiz olması nedeniyle! Affetmiş... Düşünün efendim; Bu kişi aslında onu mu, yoksa kendisini mi aklamış? Vicdanlarını yitirmişlerin, şahsi çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde tutanların aynı çatı altında toplandığı mekân haline getirilmiş; Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi, Yüce Çankaya köşkü... Düşünün efendim; Meğer ne hale getirilmiş, hey gidi Mustafa Kemal'in Türkiyesi! Meğer körlerle sağırların, hırsızlarla yobazların birbirlerini ağırlar olduğu bir ülkeymiş burası. Hey gidinin Türkiyesi... Düşünün Efendim! Artık Düşünün! | |
|