Kutuplaşan, birbirine düşmanca bakan, Alt-Üst sınıf ayrımcılığı yapan bir toplum,
- Huzur ve refahtan yoksun, her geçen gün zenginin daha zengin, fakirin ise daha fakirleştiği bir toplum,
- Geleceğine umutsuzca bakan bir gençlik, haklarından bihaber ve beyinlerine sadece çocuk yapıp onlara bakmakla yükümlü olduğu işlenen kadınlar,
- Ekonomik anlamda tamamen dışa bağımlı, her türlü iç meselemizde bile Avrupa'nın telkin ve uyarılarını. Her türlü çalışma, kararlar ve sorunlarımızı önce Avrupa basınından öğrendiğimizi,
- Bir ülkenin geleceği; Gençleri ve Kadınlarıdır. Dolayısı ile onların da eğitimidir. Fakat şu süreçte, eğitimcilerimiz ve eğitim sistemimizin içinde bulunduğu darboğazı ve körleşen bir eğitim sistemini,
- Bir ülkenin temeli Hukuktur. Hukukumuza ve bağımsız Yargımıza yapılan saygısızlığı, yargı ve hukukla devamlı olarak kargaşa içinde olan bir yönetim,
- Bir ülkenin savunması, O ülkenin silahlı kuvvetlerinin görevidir. Fakat benim ülkemde şanlı Ordumuza dil uzatan, iftira atanları,
- Siyaseti, Milletin değil de kendi çıkarları için bir malzeme olarak gören politikacıları,
- Benim ülkemin kurucusu; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'TÜR. Onun huzuruna çıkmaya cesaret bile edemeyen devlet adamlarını ve bu devlet adamlarına tepki vermeyi bile düşünemeyenleri,
- Güzel ülkemin adeta talan edildiğini… Topraklarımızın, fabrikalarımızın, kurumlarımızın birden bire hep de yabancı sermayeye satıldığını,
- İnsanlarımızda; benden olan yaşasın, olmayan da bir gün elbet bize katılacak nasılsa diyen bir düşünce görüyorum…
Ve bunların hiçbirini doğru bulmuyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Yüce Türk Milleti ne hale geldi böyle?
Böyle bir ortamda, bir milletin çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmak için nasıl bir mücadele vereceğini düşünüyorum.
Düşünüyorum çünkü ;
Bu ülkenin aydınlığını ve bağımsızlığını istiyorum,
Atama, Bayrağıma, Sevdama sahip çıkmak ve onu korumak istiyorum,
Milletin gerçekten refah ve huzur içinde, adaletli bir şekilde yaşamasını istiyorum,
Gençlerin, geleceğe güvenle bakmasını ve gelecekleri için kaygı duymamalarını istiyorum,
Ülkemde her kurumun birbiriyle saygı ve hoşgörü içinde çalışmasını istiyorum,
Ülkemde özgür, tarafsız bir basın ve medya istiyorum,
Ve ben bütün bunlar için çalışmaya devam ediyorum.
Çünkü ben bu ülkenin, bu toprakların evladıyım.
Ne Millet Ne Cumhuriyet Ne de bu Ülke sahipsiz değil.
Ve bunun için durmadan çalışıyorum.