Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 09 ekim persembe günün sarkisi Ptsi Ekim 13, 2008 1:57 pm
Acýlar geçer yarýn olur Sensiz olmuyor gel gel Sensiz olmuyor gel gel
Fikrimde zikrimde hasret acýsý Sensiz olmuyor gel gel Sensiz olmuyor gel gel
Bir umut çýksa düþsem peþine Aðlamak var mutlu olmakta Aþkýna kapýlýp mecnun olanda Leylayý bulmak var bulmamakta Leylayý bulmak var bulmamakta
Hangi yar aþk için yanmýþ yýkýlmýþ Fevra kapýlan var satmamýþ satýlmýþ Baharý görmeden ihaneti tatmýþ Sensiz olmuyor gel gel Sevdaya koþ desen düþerdi peþinden Sevda vurulur düþer aþkýn yamacýndan Bu acelenin sonu çýkýyorsa aþka Yanmak var yakýlmak var Yanmak var yakýlmak var
[Þiir:] Ne sen kaldýn cebimde Nede yol param Azýðýmla her dem seni içtim susayarak Aþk beni bekledi ben aþký Gel bul dedim bulmadý Þimdi senden kalan herþeyi bir eskiciye sattým Aþký eskici sanmýþtým Eskici aldýrmadý Ben yandým aldýrmadý Yandým Denize düþtüm Buhar olup göðe karýþtým Damla oldum gözlerine düþtüm Yaþ oldum nehirlere aktým Döndüm durdum kendimde Hep seni aradým Sensiz olmuyor gel gel
Sevdaya koþ desen düþerdi peþinden Sevda vurulur düþer aþkýn yamacýndan Bu acelenin sonu çýkýyorsa aþka Yanmak var yakýlmak var Yanmak var yakýlmak var