sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 10 ekim cuma günün siiri Ptsi Ekim 13, 2008 2:03 pm | |
| Kırıldı umut dallarım Artık hiç gülmeyecektim.. Sen elveda dedin ya bir kere Eller mutluluk saçarken neşeli kahkahalarla Ben derdime sünger çektim. Gırtlakta hıçkırıklarla Sessiz, sessiz ağladım. Aktı gözyaşım her yere Ben öldüm dirildim bin kere
Sen elveda dedin ya bana Benim elvedam ise yedi cihana Elveda artık her şeye Elveda zevke, neşeye Elveda zaman sayan saate Elveda taht’a saltanata
Gülmekten ırak Eğlenceden ırak Gündüzden geceden ırak İdam mahkumu gibi mutsuz Ölüm yolcusu gibi umutsuz Zamanı eriteceğim. Elveda zamana
Talihim kırılmış dal elimde Sarım,sarım kara bahtım çevremde Dünyaya gelmişim bir defa Sürememişim sefa Çektiğim ise cefa Ölüm hak iken insana bir defa Öldüm.,öldüm dirildim bin defa Hayır teselli arayan olmayacağım İhanetini anıtlaştıracağım Aşkından mezarımı yapacağın Göz yaşlarımla yıkayacağım İhanetinle gömeceğim Sevmeyeceğim bir daha Seni havale ettim Allah’a | |
|