sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 16 Kasım 2008 Pazar gününün sarkısı Ptsi Kas. 17, 2008 2:08 pm | |
| hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak kendimi çok taktir edicem ayrılığı kutlayarak vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak acım taze kurtulamazsın gözlerini kaçırarak
belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor
hatayı ben en başında yaptım aynı evi senle paylaşarak kendimi çok taktir edicem ayrılığı kutlayarak vedalaşırken üzülmüş gibi tutma ellerimi acıyarak kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak acım taze kurtulamazsın gözlerini kaçırarak
belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor belki birazcık bozuldun, ruhun belki can çekişiyor belki biraz da kızardın ama sana kırmızı çok yakışıyor
Hande Yener - Kırmızı | |
|