Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Empty
MesajKonu: 19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün hikayesi   19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Icon_minitimeCuma Kas. 21, 2008 6:50 am

Babam Değildi...

Hemşire19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev yorgun ve endişeli genç adamı yaşlı adamın yatağının yanına götürdü. İşte oğlunuz geldi diye fısıldadı hasta adamın kulağına.

Bir kaç defa tekrarladı bu sözleri. Nihayet yaşlı adamın gözleri yavaş yavaş açıldı. Geçirdiği ağır kalp krizinden sonra19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev şimdi son derece halsiz ve bitkin durumdaydı. Onu yatırdıkları oksijen çadırından19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev dışarıda19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev yatağın ucunda duran genci hayal meyal görebiliyordu.

Genç adam çadırın içinden uzanan buruşuk eli ellerinin arasına aldı ve parmaklarıyla okşamaya başladı. Parmaklarından hem sevgi19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev hem de ümit mesajı akıyordu yaşlı adamın eline.

Hemşire19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev gencin oturması için sandalye getirdi ve yatağın yanına koydu. Genç adam bütün yorgunluğuna rağmen19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev
gece boyunca yaşlı hastanın elini tuttu ve ona ümit dolu sözler
fısıldadı. Oğlunun elini sıkı sıkıya tutarken ölüm döşeğindeki adam
hiçbir şey söylemedi.

Şafak sökerken hasta öldü.Genç adam saatlerdir tuttuğu19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev
şimdi hayatın terk ettiği eli yatağın kenarına koydu usulca; sonra da
durumu hemşireye bildirmeye gitti.Hemşire ölümden sonra yapması gereken
işlemleri yaparken hala orada bekliyordu genç adam.Hemşire işini
bitirdikten sonra takdir dolu birkaç şey söyledi.

Ama genç adam hemşirenin sözünü kesti:

-o adam kimdi?

Şaşıran hemşire :

-Sizin babanız olduğunu düşünmüştüm. diye cevapladı.

-Hayır19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün  hikayesi Smilev babam değildi. Onu daha önce hiç görmemiştim bile.

-O halde sizi ona götürdüğümde neden hiçbir şey demediniz?
Genç adam gülümseyerek şöyle dedi:

-Oğluna ihtiyaç duyduğunu ve oğlunun burada olmadığını biliyordum.Ona
oğlu olmadığımı söyleyecektim ama o kadar hastaydı ki yapamadım.Sadece
şunu hissettim. O anda bana ihtiyacı vardı...
https://acelya.forumakers.com

19 Kasım 2008 carsamba ~ Günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-