Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Empty
MesajKonu: 21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi   21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Icon_minitimeCuma Kas. 21, 2008 7:30 am

Deliydi İşte...

İlk gördüğümde O' nu gülmüştüm. Deliydi işte... En az yirmi tane ceketi
bağlamış üstüne yaz günü. Saçlar sakallar ve kir içinde. Dedim ya
deliydi işte...
Gülerek merdivenleri çıktım. Babamın yanında beş dakika kadar oturdum. Camdan sokağa baktım. Güldüm. Ordaydı. Kaldırıma oturmuş21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev anlamsız bakıyordu boşluğa. Gelip geçen para atıyordu önüne. O' nun umrunda bile değil. Deli dedim seslice. Babam yanıma geldi21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev sokağa baktı. Uzun uzun daldı bir yerlere. Bana dönüp otur dedi. Otur da dinle.
Ürperdim. Ne zaman uzaklara dalsa babam ya da ne zaman o kararlı ses tonuyla bana seslense ürperirdim nedense.
Soluksuz anlattı babam ben dinledim. Gözlerimi kırpmadan. O gün anladım
ne acılar taşır yürekte insan. Ne hayal kırıklıkları. Başka eller
tarafından bitirilmiş ne hayatlar...
İstanbul' un en bilindik üniversitesinde okurmuş O. Dört haneli
rakamları yine dört haneli rakamlarla kafasından çarpabilecek kadar
zekiymiş. Yakışıklıymış. Boylu poslu21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev en delikanlısından... Sevgilisi varmış. Taparmış. Aynı okuldan. Nereye gitseler beraber21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev yedikleri içtikleri bir. Bir sevda ki en koyusundan.
Bir gün Belgrat Ormanına gitmişler. Baharmış21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev
çiçekler açmış her yerde. Doludizginmiş sevda bu iki gönülde. Aşklarını
yaşarken sessiz bir yerde. Gelmiş şehir eşkıyaları bıçaklar ellerinde.
Önce O' nu bağlamışlar ağaca. Sonra saldırmışlar kıza acımasızca. O
ağaçta bağlı sevgilisi yerde can savaşında..
Seyretmiş o korkunç manzarayı iki gün boyunca... Bulduklarında sadece boşluğa bakar olmuş. Susmuş sonsuza dek konuşmamacasına...
Babam sustu. Ben sustum. Bakamadım o sokağa bir daha. Ve geçemedim o yoldan. Her yüzde21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev her hayatta bir yaşanmışlık aradım. O' na21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi Smilev sevdiği kıza ve kaybolmuş hayatlara ağladım
https://acelya.forumakers.com

21 Kasım 2008 Cuma ~ Günün Hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-