Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

26 kasim carsamba günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

26 kasim carsamba günün  hikayesi Empty
MesajKonu: 26 kasim carsamba günün hikayesi   26 kasim carsamba günün  hikayesi Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 6:43 pm

Palyaço!

Sabahın erken saatlerinde26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev yüzünden düşen bin parçayla kahveye girer adam. Yıllardır mesleğin içinde yoğrulduğu için “insan sarrafı” olan kahveci26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev eline iki bardak çay alır ve adamın yanına oturur. Kahveci bilir ki26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev “Dertli insanın26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev içi duman dolu bir gönül evi vardır. Onun derdini dinlerseniz26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev derman olamazsanız bile26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev dumanlarla dolu gönül evinde bir pencere açmış olursunuz.”

Adam kahveciye açılır. Hem anlatır hem ağlar. Kahveci de dayanamaz26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev hüzünlenir ve onu dinlerken gözyaşlarına hakim olamaz.

Adam sözünü bitirince kahveci bir yandan
gözyaşlarını siler bir yandan da; “Ah be kardeşim. Ben bu çay ocağında
çok insan gördüm. Çok dert dinledim. Ama inan senin kadar dertli birine
hiç rastlamadım. Allah sana kolaylık versin. Derdine derman
olamayacağım belki ama sana bir tavsiyede bulunabilirim. Ben ne zaman
çok hüzünlensem şu karşı sokakta ki sirke giderim. Sirkte bir palyaço
gösterisi var. Adam bizi gülmekten kırıyor. Oraya gidince dertlerim
bitmese bile kafam rahatlıyor. Sen de oraya git!” der.

Tüm derdini anlatmış olan adam26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev kahvecinin gözlerinin içine bakarak26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev “O sirkteki palyaço benim!” deyince26 kasim carsamba günün  hikayesi Smilev kelimeler kahvecinin boğazında düğümlenir.
https://acelya.forumakers.com

26 kasim carsamba günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-