Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

27 kasim persembe günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

27 kasim  persembe günün  hikayesi Empty
MesajKonu: 27 kasim persembe günün hikayesi   27 kasim  persembe günün  hikayesi Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 7:01 pm

Hüzünlü Bir Doğum Günü Hikayesi...

Firina geldigimde27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev ortalikta ekmek görünmüyordu.Eski bir dostum olan
firinci:
- Biraz bekleyeceksin hocam27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev dedi.Iki-üç dakikaya kadar çikartiyorum.
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken27 kasim  persembe günün  hikayesi Smileviçeriye yaslica bir adamin
girdigini gördüm. Eskimis ceketinin sol yakasi altinda bir madalya
parildiyor ve yürürken hafifçe topalliyordu. Selâm verdikten sonra:
- Ekmeklerimi alayim27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev dedi. Benim ikizler acikmistir.
Firinci27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevadamin kendisine uzattigi torbayi alarak tezgâhin altina egildi ve
bir gün öncesine ait oldugu anlasilan ekmeklerden dört bes tane
koydu.Ekmeklerden bazilarinin alti yanmis27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev bazilari da her nedense seklini
kaybetmisti.Firinciya dogru sokularak:
- Neden taze ekmek vermiyorsun? dedim. Biraz sonra çikacak ya!..
Firinci:
- Bozuk ekmekleri kendisi istiyor27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevdedi.Çok fakir oldugundan27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev ona yari
fiyatina veriyorum.
- Kim bu adam? diye sordum.
- Kore gâzilerinden27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevdedi.Ogluyla gelini bir trafik kazasinda vefat
edince27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevikiz torunlarini yanina almisti.Yillardir onlara bakiyor27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevhem de çok
az bir maasla.
Firincinin anlattiklari karsisinda içimin yandigini hissediyor ve ufak da
olsa bir seyler yapmak istiyordum.
- Aradaki farki ben vereyim27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev dedim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.
Firinci27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev teklifimi kabul etti ve biraz sonra çikan sicak ekmekleri büyük
bir umursamazlikla adamin torbasina doldururken:
- Çok sanslisin haci amca27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev dedi. Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek
verecegim.
Yasli adam27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilev bir evlât sevgisiyle kucakladigi torbayi gögsüne bastirirken:
- Allah senden razi olsun evlâdim27 kasim  persembe günün  hikayesi Smilevdedi.Bugün onlarin dogum günleri oldugunu nereden anladin?
https://acelya.forumakers.com

27 kasim persembe günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-