Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

27 kasim persembe günün fikrasi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

27 kasim  persembe günün  fikrasi Empty
MesajKonu: 27 kasim persembe günün fikrasi   27 kasim  persembe günün  fikrasi Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 7:09 pm

Ağustos Böceği ve Karınca

Karınca yaz boyunca çalışırken27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev ağustos böceği saz çalmış. Bilirsiniz hikayeyi. Tabii kış gelmiş27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev karınca sıcacık evinde afiyet içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış. Bakmış ağustos böceği...

"Tamam" demiş27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev
"yaz boyunca saz çaldın; simdi aç kaldın ve benden yemek istemeye
geldin değil mi? Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç
kalmazdın."

Ağustos böceği de "yooo27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev yanlış anladın." demiş. "Biz yaz boyunca saz çalınca27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev
ayıptır söylemesi biraz para yaptık da..." demiş. "Hatta meşhur da
oldum; simdi Avrupa turnesine çıkıyorum. Belki oralardan istediğin bir
şeyler vardır27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev diye sormaya geldim" demiş.

Karınca bir bakmış; ağustos böceğinin hiç öyle aç bir hali yok. Üzerinde bir kürk var27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev arkada da kocaman bir limuzin27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev önünde şoförü ile onu bekliyor.

"Yok27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev bir şey istemiyorum" demiş. "ama Fransa'ya uğrayacaksın değil mi?" diye sormuş.

Ağustos böceği de "evet" demiş.

"İyi o zaman" demiş27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilevkarınca "Paris'e gidince orada La Fontaine diye biri var27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev onun yüzüne bir tükür benim için27 kasim  persembe günün  fikrasi Smilev oldu mu?!" demiş.
https://acelya.forumakers.com

27 kasim persembe günün fikrasi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-