Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

14 aralik günün fikrasi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

14 aralik günün  fikrasi Empty
MesajKonu: 14 aralik günün fikrasi   14 aralik günün  fikrasi Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 12:51 pm

Adamin biri yolda giderken gozu 14 aralik günün  fikrasi Smilev yeni acilan magazaya takilmis ve "bir
gireyim bakalim neler var" demis14 aralik günün  fikrasi Smilev girmis magazaya. Guler yuzlu bir
tezgahtar adami karsilamis.
- Tezgahtar - Buyrun efendim14 aralik günün  fikrasi Smilev hosgeldiniz14 aralik günün  fikrasi Smilev magazamizi tercih ettiginiz icin
tesekkur ederiz. Size nasil yardimci olabiliriz ? Ne bakmistiniz?
- Adam - Merhaba. Bana eldiven lazim.
- Tezgahtar - Lutfen su bolume gecin14 aralik günün  fikrasi Smilev ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.

- Adam - Merhaba. Bana eldiven lazim.
- Tezgahtar - Hosgeldiniz14 aralik günün  fikrasi Smilev kislik mi 14 aralik günün  fikrasi Smilev yazlik mi istiysunuz?
- Adam - Kislik.
- Tezgahtar - Oyleyse lutfen su bolume gecin14 aralik günün  fikrasi Smilev ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.

- Adam - Merhaba 14 aralik günün  fikrasi Smilev bana eldiven lazim. Kislik.
- Tezgahtar - Merhaba efendim14 aralik günün  fikrasi Smilev deri mi yoksa yun mu ?
- Adam - Deri.
- Tezgahtar - Oyleyse lutfen su bolume gecin14 aralik günün  fikrasi Smilev ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.

- Adam - Merhaba 14 aralik günün  fikrasi Smilev bana eldiven lazim. Kislik ve deri.
- Tezgahtar - Merhaba efendim. Gercek deri mi istiyorsunuz yoksa sahte deri mi ?
Adam artik sinirlenmeye baslamis.
- Adam - Gercek deri.
- Tezgahtar - Su bolume gecin lutfen14 aralik günün  fikrasi Smilev ordaki tezgahtar sizinle ilgilenecek.

- Adam - Eldiven istiyorum. Kislik ve gercek deri .
- Tezgahtar - Tabi14 aralik günün  fikrasi Smilev kollarinizi uzatir misiniz14 aralik günün  fikrasi Smilev parmaklarinizi da iyice acin.
- Adam - Tabi14 aralik günün  fikrasi Smilev buyrun.
- Tezgahtar - Yandaki bolume gecin lutfen.
- Adam - Siz benimle dalga mi geciyorsunuz14 aralik günün  fikrasi Smilev ben eldiven istiyorum. Verin de
gideyim.
- Tezgahtar - Telaslanmayin14 aralik günün  fikrasi Smilev siz gercekten nasil bir eldiven ariyorsaniz14 aralik günün  fikrasi Smilev
size en uygun eldiveni alacaksiniz. Biz sizi maksimum derecede memnun
edebilmek icin elimizden geleni yapiyoruz. Eldiveninizin bu paltoya uygun
olmasini mi istiyorsunuz ?
Adam biraz da bagirarak
- Adam - Evet

Adam bir sonraki tezgahtarin yanina gider.
- Adam - Ben kislik14 aralik günün  fikrasi Smilev gercek deriden 14 aralik günün  fikrasi Smilev bu paltoya uygun 14 aralik günün  fikrasi Smilev bu ellere
giyebilecegim bir cift eldiven istiyorum.
- Tezgahtar - Tabi efendim. Fermuarli mi olsun14 aralik günün  fikrasi Smilev citcitli mi ?
- Adam - Fermuarli.
- Tezgahtar - Su tezgahtarla gorusmeniz gerekiyor.

Tam bu sirada kapidan iceri bir adam girer.Bir elinde altindan beton
parcalari dokulen klozet14 aralik günün  fikrasi Smilev obur elinde tuvalet duvarindan birkac parca
fayans14 aralik günün  fikrasi Smilev bagirir.

- Iste bu benim tuvaletim14 aralik günün  fikrasi Smilev bu da tuvaletimin fayansi14 aralik günün  fikrasi Smilev götümü de demin size
gosterdim14 aralik günün  fikrasi Smilev artik verin su tuvalet kagidini.
https://acelya.forumakers.com

14 aralik günün fikrasi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-