Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Empty
MesajKonu: 21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi   21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 3:09 pm

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi S10lq3

Bir kadın21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev evinden dışarı çıkar ve uzun beyaz sakallı 3 tane yaşlı adamın evinin önünde oturduklarını görür. Onları tanımaz. "Ben sizi tanımıyorum ama aç olmalısınız" der. "Lütfen içeriye gelin ve birşeyler yiyin."
"Evin erkeği içerde mi?" diye sorarlar adamlar. "Hayır" der kadın. "O dışarıda." "Öyleyse içeri gelemeyiz" diye cevap verirler. Aksam olup kadının kocası eve geldiğinde 21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev kadın başından geçenleri kocasına anlatır. "Git onlara söyle ben evdeyim içeri gelebilirler" der.
Kadın dışarı çıkar ve onları içeri davet eder. "Hepimiz aynı anda içeri girmeyiz." der yaşlı adamlar.
kadın öğrenmek ister; "Niye giremezsiniz?" . Yaşlı adamlardan bir tanesi açıklar:
"Onun adı ZENGIN" der bir arkadaşını gösterir21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev ve bir diğerini işaret eder " O BASARI21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev ben ise SEVGI." Sonra ekler; "Simdi21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev içeri gir ve kocanla konuş hangimizi evinizde istersiniz".
Kadın içeri girip söylenenleri kocasına anlatır. Adam duyunca neşelenir. "Ne güzel!!" der 21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev"Madem öyle21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev Zengini içeri çağıralım ve evimizi zenginlikle doldursun." Karısı itiraz eder;
"Canım21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev niçin Başarıyı çağırmıyoruz?"

Bu sırada konuştuklarını evin diğer köşesinde bulunan gelinleri duyar. Zıplayarak gelir ve kendi fikrini söyler. "Sevgiyi çağırsak daha iyi olmaz mi? Evimiz sevgiyle dolar!"
"Gelinimizin önerisini dikkate alalım" der adam karısına. "Dışarı çık ve Sevgiyi bizim misafirimiz olması için davet et." Kadın dışarı çıkar ve 3 yaşlı adama sorar ;
"Hanginiz Sevgi? Lütfen içeri gel ve misafirimiz ol".
Sevgi ayağa kalkar ve eve doğru yürümeye baslar. Diğer iki yaşlı adamda onu takip ederler. Kadın şaşırmış bir şekilde Zengin ve Başarıya sorar ; "Ben sadece Sevgiyi davet ettim21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev siz niye geliyorsunuz?"
Zengin ve Başarı bir ağızdan cevap verirler;
"Eğer Zengin' i yada Başarıyı davet etmiş olsaydın diğer ikisi dışarıda kalırdı21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev ama sen Sevgiyi davet ettin21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev O nereye giderse bizde oraya gideriz. Nerede Sevgi var ise21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi Smilev orada Başarı ve Zenginlik
https://acelya.forumakers.com

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-