Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası Empty
MesajKonu: 21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası   21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 3:11 pm

Yaşlıca bir bayan evindeki koltuğunda oturup uzun geçmiş hayatını gözden geçirirken birden bir peri karşısına çıkıverir ve ona 3 dilekte bulunabileceğini söyler.
- ''Peki'' der yaşlı kadın.
- ''Zengin olmak istiyorum''.
Peri bir el hareketiyle kadının koltuğunu som altına çevirir.
- ''ikinci olarak'ta güzel ve genç bir prenses olmak istiyorum'' der.
Birden başında paha biçilemez bir tacı olan dünya güzeli bir prenses oluverir.
- ''üçüncü ve son olarak ne istersin'' diye sorar peri.
O sırada yaşlı köpeği ağır bir şekilde kafasını kaldırır ve zayıf bir "hav" sesi çıkartır.
Prenses çok sevdiği köpeğine bakar ve şöyle der;
- ''Kopeğimi yakışıklı bir prense dönüştürebilirmisin?''.
Tam o anda21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası Smilev şimdi güzel bir prenses olan yaşlı kadının önünde dünyada hiç kimsenin görmediği kadar yakışıklı bir prense dönüşür köpek.
Hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği kadar yakışıklıdır bu prens.
Kadın ona büyük bir hayranlıkla bakar ve o anda ona aşık oluverir. Prens ona doğru yaklaştığında kadının heyecandan dizleri titremeye başlar.
Prens ona doğru eğilir ve dudakları neredeyse kadının kulağına değecek şekilde şöyle fısıldar;
- ''Eminim şimdi21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası Smilev zamanında beni hadım ettirdiğine çok pişmansın''
https://acelya.forumakers.com

21 Aralık 2008 Pazar ~ Günün Fıkrası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-