Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

23 Aralik sali günün siiri

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

23 Aralik sali günün siiri Empty
MesajKonu: 23 Aralik sali günün siiri   23 Aralik sali günün siiri Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 3:59 pm

23 Aralik sali günün siiri Dncarem1js4

Bir an oldu mu acaba umutlarım diye sordum o gece. Yalan sevdalardan eskiyen yüreğime ne kadar acı geldi yanıtlar. Demek ki umutlarımı kurak topraklara diktim diye geçti zihnimden. Yağmurla yeşerirken ben23 Aralik sali günün siiri Smilev sen kendi hesaplarının peşinde sersefil olacaktın. Bunu bile bile kırdın yüreğimi. Aşk23 Aralik sali günün siiri Smilev ihanet ve yalan….Köşe bucak kaçtığım23 Aralik sali günün siiri Smilev tatmayı bırak koklamaya korktuğum sen ve...Neyse23 Aralik sali günün siiri Smilev dilimi ve gönlümü yorsam ne çare. Öldük ve tekrar doğduk yalnız ve korkusuz olmak üzere.

Sokak lambalarının etrafını sarmış ateş böcekleri. Kasımın hüznünde ağustos sevinci yaşamak kadar tezat bu hayat ve getirdikleri. Şiirler23 Aralik sali günün siiri Smilev hikayeler hatta masalar yazılmış sevdaların üstüne. Öğreten ve yol gösteren bu kadar çok mefhum varken… Yine hazan23 Aralik sali günün siiri Smilev yine hüsran… Gönlümün kapısına çekilen sürgüye baktım bu sabah. Hiç kımıldamamış bu kadar fırtınalıyken hayat. Belli ki sen de23 Aralik sali günün siiri Smilev sevdan da yoktun aslında. Nasıl bir rüyaya dalmaktır bu? Kabusları hiç sevmem aslında23 Aralik sali günün siiri Smilev çok gece hıçkırarak ve terler içinde uyandım sen çökünce rüyalarıma. Ama yine başladın23 Aralik sali günün siiri Smilev kaldığın yerden. Çocukken dinlediğim arkası yarınlardan çıkıp gelmiş olamazsın diye düşündüm hep. Ya da ne bileyim işte23 Aralik sali günün siiri Smilev her nereden geldiysen.

Umutlarımı soranlara cevabım sen değilsin23 Aralik sali günün siiri Smilev benim artık. İsyanım aşka dedim23 Aralik sali günün siiri Smilev hayata değil. Aslında soruyu soran da bendim kendime. Umutlarımdan kime ne? Düzen ve sürekli dönen bu çarkların içinde umutlarımı umursayan sadece benim bunu biliyorum. Başka renklere ve kokulara ihtiyacım olmadan23 Aralik sali günün siiri Smilev belki yürümeyi yeni öğrenen çocuk gibi düşe kalka bulacağım yolun sonunu. Kimin umurunda ! Varsın umutlarım bana sorsun bu sefer; hey23 Aralik sali günün siiri Smilev sen ! Nereye böyle alelacele?

Senin gidemeyeceğin yere……………

Alıntıdır...
https://acelya.forumakers.com

23 Aralik sali günün siiri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-