Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 24 Aralık 2008 carsamba ~ Günün siiri Ptsi Ara. 29, 2008 5:29 am
Aşk Yalnız Ağlar...
Yorgunum bu gece bitanem Nicedir anlatamadıklarımdan Nicedir bıçak sırtı yaşadığım sevdandan Med cezirde savruluşumdan Yorgunum...
Öyle vurdun ki yüreğimi bam telinden Tüm acılar utanır hiçliklerinden Ten kokun olsa da tenimde İhanetler kol gezmekte bedeninde Senin diğer yarındım ya hani Tespih olmuş dilinde her güle
Zikirdi dudağımda iki hece adın Suya yazdım avuçlarımdan silindi Can ışığımdı ela gözlerin Yıldızlara astım tan ağardı Şimdi vur beni yaz kaldırımlara Sor bakalım alır mı eskici
Büyüsü kalmadı kavuşmaların Kalp çarpıntılarımın gülümseyişine Bizi terk etti mavi düşler perisi Sensizliğe sürgün rüyalarım Bitkinim kurumuş çınar kollarım Kör gecelere yaslanır kalkarım
Ağla kaldıysa bir parça sevgiye Ucuz aşklarla yıka yüreğini Silinir onlarcasıyla izim belki Ağla kelebek yüreğine Gemici ruhunu al sol yanına Birde beni benimle aldatsana
Bakma ardına Sakın sorma nefret ediyor muyum diye Nefret bile bir duygudur sevdadan yana Bulutlara kurşun işlemez. Yağmura bıçak