sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: stop the war Ptsi Ara. 29, 2008 7:31 am | |
| Folk-song, eye, mourning, world, oh!, value,Turkish, a tear for the whole world you what I have to sayWe share pain and grief for the thousands of victims of the attacks on Gazza among them numerous children and women my deepest condolencesthey are victims ofsins a kerze them for decent 2008 with us There is another reason the new and easy way to go: it is cheaper. We do not need more weapons, bombs do not need to tinker, not build bunkers. We can use the money for sensible things to spend for the reconstruction of destroyed houses, schools and Child Garden for for water and plantations, for research and teaching. - If we no longer shoot at each other when our country is the promised land of all its inhabitants, then come back the pilgrims and tourists. They bring money and work. They come with their little dream of the Holy Land, and they go with the bigger dream of a world in which people live peacefully together, because they are respected and not with the poor simply part where they all but the rich Whole heard.Dear fellow countrymen, last night I'm lonely on the large cemetery of NRW my thoughts have gone. I wanted to ask the many deaths in recent fighting, the young men and women affected by was and bombs were torn apart, the children, the innocent and unsuspecting ran between the fronts, the elderly, the grief and anguish He embroidered . I wanted to ask whether we have a right, the new way to go before them whether we could if we consider the long trail of hatred and killing would stop. They remained silent as the dead of all times, but it was an eloquent silence. It could only mean one thing: Our grief, our fear, our NOT death and stolen many years, all the victims of a terrible was are too great, that we are with revenge on our enemies could abspeisen. The least we of the living for our anguish expect, are reconciliation and peace.Dear friends perf of the Holy Land, that's all. I thank you that you have listened to me. Once again for logging: You can kill each other. It could also leave. - I look forward to tomorrow and to all who still follow. Each day will be a miracle. But who in this country do not believe in miracles is no realist.
We wish the whole of 2009 for peace to curl 2009 we wants cosily Celebrations but man, the children and women the innocent life En victims have not forgotten all together, we say no war these children should not die undulates and should not cry mutter.s got protect you all ''BASKA BİR TÜRKİYE, BASKA BİR DÜNYA MÜMKÜN" diyorsak, "PETROL İCİN KAN AKMASIN" diyorsak; KURTULUS YOK TEK BASINA! "YA HEP BERABER, YA HİCBİRİMİZ". AMERİKAN EMPERYALİST DEVLETİ'Nİ VE KANA DOYMAYAN İSRAİL DEVLETİ'Nİ KINIYORUZ..........! not a day goes by where we are not with images of war and destruction, hatred and violence through the media be confrontedNot far away from Europe are bloody fights and people are dying daily, including many women and children. I think it is particularly important, Filistin; her gün gözyaşıyla uyanan mazlum ve mustazaf şehir. Filistin; güne, yağan füzelerle merhaba diyen şehir. Filistin gözyaşını hiç dinmediği şehir. Allah için,İslam için mücadele edilen şehir. Kutsal şehir,mübarek şehir için cihad edilen şehirdir Filistin. Filistinde her gün milyonlarca insan öldürülüyor sadece ve sadece barışı istedikleri için.islamı ve kudüsu istedikleri için. Bu filistinin mücadelesinde biz Müslümanlar ne kadar onların yanındayız acaba. Yanlarında olmak derken gidip onlarla birlikte cihad etmekten bahsetmiyorum. Bizim oraya gitmemiz onların zararına olur. Çünkü insan olarak onlar kendilerine yeter. Cephane olarak onlarda bir şey yok. İşte bu konuda yardım edebiliriz. Nasılmı? Bi düşünelim İsrailin mermileri, silahları, füzeleri, tankları kimin parasıyla alınıyor. Evet bizler veriyoruz. Müslüman kardeşlerimizin öldürülmesi için kafirlere yardım ediyoruz. Kardeşlerimizin her gün ölmeleri için İsraile yardım ediyoruz. Acaba biz hangi taraftanız? İslam’dan yana mıyız yoksa kafirlerden yana mıyız ? Eğer islamdan yanaysak neden İsrail’e yardım ediyoruz. Nasıl mı yardım ediyoruz? Onun ürettiği ürünleri alarak, ona cephanelik olarak dönecek malzemeleri alarak. Evet bunları alarak kardeşlerimizin öldürülmesine bizde sebebe oluyoruz. Her bir filistine sıkılan bir mermiden bizimde payımız var. Bunun hesabı ruzi mahşerde muhakkak sorulur. “Eğer bir zulum görürseniz onu elinizle düzeltiniz, eğer buna gücünüz yetmezse dilinizle düzeltiniz eğer bunada gücünüz yetmezse kalbinizle buğz edin ki buda imanın zayıf kısmıdır.”() evet hadistede belirtildiği gibi el ile karşı gelmek buna gücümüz yetmiyor, dile karşı gelmek bunada gücümüz yetmiyor veya pek bir etkisi yoktur. Kalb ile buğz etmek, sadece kafilere karşı kin beslemek, onlara bedduada bulunmak değildir. Sadece haberleri izlediğimizde vurulan bir Filistili için ah vah çekmek değildir. Kalb ile buğzetmek yani kafire karşı nefretimizi, onun yanında olmadığımzı göstermektir. Onun ürettiği malzemeleri almadığımz zaman işte o zaman gerçek bir anlamda onları buğz etmiş oluruz. Yok eğer bunu da yapmıyorsak kendi Müslümanlığımızdan şüphe duymamız gerekiyor. “Kim bir zulum görürde ona karşı gelmez ise o zulme ortak olur. O zulmun hesabı görüpte karşı gelmeyenden de sorulacaktır” evet zulmu herkes görmektedir. Ama kimse karşı gelme cesaretinde bulunamıyor. Onların ürettiği malları almaya devam ediyor. Ve kardeşinin katili oluyor. Bir müslümanın diğer bir müslümana kanı haramdır. Ama biz her gün bir filistini öldürüyoruz. Evet biz öldürüyoruz. Her içtiğimiz bir COCA COLA bir Filistinliyi öldürüyor.her gün sürdüğümüz L’OREAl bir Filistinliyi öldürüyor. Bizde israile gibi bu zulmu işliyoruz. Biz kardeşlerimize yardım edeceğimize düşmanımıza yardım ediyoruz. Her gün kardeşlerimizin vurulmalarına vesile oluyoruz. Ve buna da her gün devam ediyoruz. Her bir kardeşimizi vurmamak için, her gün israile yardım etmemek için her gün bir eve ateş düşürmemek için İsrail mallarından ve ona yardım olarak gidecek mallardan Allah rızası için uzak duralım. Ve İsraile değil Filistine kardeş ülkeye yardım edelim. İsraile yardım olarak dönen mallar aşağıda gösterilmiştir. Elimizden geldiğince bunları almamaya çalışalım. Unutmayalım, israile yardım olarak giden her kuruş Filistinli mücahidlere ve mücahidelere bir füze olarak geri dönüyor. Rabbim bizi her gün bir Müslüman kanı akıtmaktan muhafaza eylesin. Filistini muzaffer eylesin. Kudüsu geri almayı bizlere nasip etsin. AMİN ONLARIN ÇOCUKLARINA ÖĞRETTİKLERİ
KARŞI TARAFTAKİ MASUM ÇOCUKLAR
ANNE ve ÇOCUĞU
| |
|