Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

25 aralik Günün duası

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

25 aralik Günün duası Empty
MesajKonu: 25 aralik Günün duası   25 aralik Günün duası Icon_minitimePtsi Ara. 29, 2008 3:58 pm

(Resulüm ; Deki: "Duanız olmazsa, Rabbim size ne diye değer versin?..." (Furkan: 77)

Dua; Kişinin kendi aczi yetini anlayarak dünya ve ahrete Allah’u tealaya muhtaç olduğunu bilmesi, ihtiyaçlarını tek olan mabuttan dilemesidir.
Eğer kullarım beni senden sorarlarsa şüphesiz ki ben, çok yakınım. Bana dua ettiğinde, dua edenin duasını kabul ederim. O halde benim emrime uysunlar ve bana iman etsinler ki, doğru yola gidebilsinler. (Bakara:186)

"Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme ! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlamızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!
https://acelya.forumakers.com

25 aralik Günün duası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-