sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 10 ocak cumartesi 2009 duasi C.tesi Ocak 10, 2009 1:02 pm | |
| Duasiz üsür yürekler
Sana bir dua eden olsun Sen birine dua et Duasiz üsür yürekler
Biliyormusun baskasina dua ettiginde sen kendine dua ediyorsun! Ne kadar cok kimse icin dua edersen o kadar cok kazaniyor yada kaybediyorsundur
Cünkü Melekler Duan Rahmet hayr ise : bir misli de sana olsun, amin Duan zulmet ve ser ise : bir misli sana olsun ,amin derler
Dua icimizle muhasebe olunacagimiz bir SIR dir Bir ayine gibidir icimizi yansitir bize.. Rabbe sunulan bir arzuhaldir dua, geri döner o kapilardan yüregimizce
Hep hayra dua edenlerin maddeten ve manen hayirlara ermesi , serre dua edenlerin ise , rahmetten mahrum kalmasi bundandir iste
Duasiz üsür yürekler bil Sana bir dua eden olsun Sen birine dua et
Bilmezsin hangi karanlik gönlün duasidir karanliklarini aydinlatan , sana ummadik kapilar acan.. Bilmezsin kimin icin ettigin duadir , seni öyle ayakta tutan
Hic üsümesin yüreklerimiz icin, Dualarda bulusalim
Daim dualasalim!!!!!!
En son sitekurucusu tarafından C.tesi Ocak 10, 2009 1:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Geri: 10 ocak cumartesi 2009 duasi C.tesi Ocak 10, 2009 1:03 pm | |
| Bugün düş kursam yarın hayaL kırıkLarımın parçalarını topLuyorum Aşk bir kardelenmiş Günün ışımasını beklemezmiş Umut kokulu çiçeklere Boşuna kardelen denmemiş... Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp ''Benim Büyük Bir Derdim Var'' Deme! Derdine Dönüp 'BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!'' De! | |
|