sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 13 ocak sali 2009 günün siiri Salı Ocak 13, 2009 2:59 pm | |
| YokLarın varlığında tam göbek bağından hiç yakaLandın mı hayata ? Bir de babam olmalıydı di mi ? NasırLı eLLerinde şevkat arayacağım bir insan Kim biLir,bayramLarda neLer aLır babaLar çocukLarına... Unutmuşum,ßayramLarınız vardı sizin öyle değiL mi ,arifeLeriniz... Bayramlarda temize çekilen dostluklar vardı sonra Oysa be kırık dökük ısLıklar ısmarLıyorum güneşe ve mehtaba Yankısız,besteLenmemiş ve BesteLenmeyecek serseri ısLıkLar...
Bir babam oLsaydı beLki yeterdi Çocuk oLurdum eskisi gibi,şımarırdım ÖyLesine... Boşver abi.. Kimin neyine bayram,kimin neyine hediye Baba kimin neyine abi... Sahi senin düşLerin vardır Göremediğin rüyanın düşünü kurar mısın hiç Ahmet bir düş görmüş geçenlerde Köprü altında tanıştık,soğuk ve geç gelen bir gecede... Utanırken anlattı,anlatırken utandı... Bir ip bağlamış gökkuşağına, Bak "ana" diyormuş uçurtmamı gördün mü... Ya uçurtmamın gölgesinde oynayan çocukları Ahmet'in düşü işte...
Bana düşlerini kiralar mısın abi, Bedava boyarım ayakkabılarını, Bana düşlerini,düşlerini abi.. Boşver , boşver... Bak iyi parlayacak bu ayakkabılar, En parlak ayakkabılarınla yürüyeceksin yaşama Sen düşünme,sokaklar düşünsün beni.. Gazete manşetleri, Üçüncü sayfa haberler düşünsün, Sen beni düşünme , düşünme be abi...BEDİRHAN GÖKÇE | |
|