Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

15 ocak günün fikrasi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

15 ocak günün fikrasi Empty
MesajKonu: 15 ocak günün fikrasi   15 ocak günün fikrasi Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 5:05 pm

Çinli ve Spielberg

Bir Çinli bir bara girer ve orada Steven Spielberg'i görür onun bir hayranı olduğu için yanına koşar ve imzalı bir fotograf ister Spielberg beklenmedik bir sekilde Çinli'yi tokatlar şaşkın Çin'li sorar:
- "Neden böyle yaptınız?"
Spielberg:
- "Siz II. Dünya Savaşında bizim Pearl Harbour limanını bombaladınız"
Çin'li daha da şaşkın:
- "Ama onlar Japonlardı15 ocak günün fikrasi Smilev ben ise Çin'liyim.!.."
Spielberg:
- " Çin'li15 ocak günün fikrasi Smilev Japon15 ocak günün fikrasi Smilev Koreli15 ocak günün fikrasi Smilev Vietnamlı15 ocak günün fikrasi Smilev hepsi aynı b.."
Bunun üzerine Çin'li de Spielberg'e bir tokat atar. Bu defa şaşkın Spielberg sorar:
- "Peki sen beni niye tokatladın?"
Çin'li:
- "Siz de Titanic'i batırdınız15 ocak günün fikrasi Smilev Titanik'deki yolcular arasında benim atalarım vardı"
Spielberg:
- "Manyak mısın15 ocak günün fikrasi Smilev Titanik'i batıran bir 'Aysberg' di. "
-Çin'li:
"Aysberg15 ocak günün fikrasi Smilev Spielberg15 ocak günün fikrasi Smilev Carlsberg15 ocak günün fikrasi Smilev hepsi aynı b.."
https://acelya.forumakers.com

15 ocak günün fikrasi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-