Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

24 ocak 2009 günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

24 ocak 2009 günün hikayesi Empty
MesajKonu: 24 ocak 2009 günün hikayesi   24 ocak 2009 günün hikayesi Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 1:29 pm

AşK24 ocak 2009 günün hikayesi Smiley27 ...DostLuk ...GüveN24 ocak 2009 günün hikayesi Smiley31 ...

Bir zamanlar üç arkadaş varmış...Aşk24 ocak 2009 günün hikayesi Smilev DostLuk ve Güven...
Üçü bir arada oldumu harikaymış herşey...Gün gelmiş Aşkın işi çikmış...Eh meslek bu kolay mı?Ama dostlarından ayrılmadan önce söz vermiş onlara.
Beni özlediginizde gelin demiş; uzaklarda olmayacagım. Nerde gözleri arzuyla dolu birbirlerine bakan bir çift görürseniz ben ordayım. Ve ayrılmış yanlarından...

Peki demiş DostLuk Güvene; madem öyle ben de yoluma düşeyim...
Görev çagırır... Ama merak etme24 ocak 2009 günün hikayesi Smilev nerde birlikte aglayan iki insan görürsen işte beni orada bulursun...

Güven agzını açmış veda etmek için ama DostLuk ayrılmış arkadaşının yanından onun son sözünü dinlemeden...
Ve gitmiş uzaklara...

Güven sessizce içinden geçirmiş elinde olmadan...
"Beni kaybederseniz24 ocak 2009 günün hikayesi Smilevbir daha aslaa bulamazsınız..."
https://acelya.forumakers.com

24 ocak 2009 günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-