Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

28 ocak günün fikrasi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

28 ocak günün  fikrasi Empty
MesajKonu: 28 ocak günün fikrasi   28 ocak günün  fikrasi Icon_minitimeSalı Ocak 27, 2009 3:40 pm

3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış.

[b]Birincisi demiş ki28 ocak günün  fikrasi Smilev 'karıma öyle bir hediye aldım ki28 ocak günün  fikrasi Smilev 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' [/b]

[b]Diğer ikisi anlamamışlar. 'Ne aldın?' diye sormuşlar. 'Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.' diye cevap vermiş. [/b]

[b]İkinci adam demişki28 ocak günün  fikrasi Smilev 'Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım.' Hemen anlamışlar tabi ki: 'Heey28 ocak günün  fikrasi Smilev yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: Evet28 ocak günün  fikrasi Smilev kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.'demiş. [/b]

[b]Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: 'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 [/b]
[b]saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Adamlar şaşırmışlar: 'Atıyorsun!' demişer28 ocak günün  fikrasi Smilev 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş: 'Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu a ldım demiş. [/b]

[b]Ne aldığını görmek için tıklayın... [/b]
https://acelya.forumakers.com

28 ocak günün fikrasi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-