Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 30 ocak 2009 günün hikayesi Cuma Ocak 30, 2009 1:44 pm
[color:9d79=#6cf]Seni Ben Kaç Kere Sevdim
Yazım tüm sevenlere... Sevmekten öte yürek yarası çekenlere... Tamam okuduktan sonra gülelim geçelim ama bugün tuşlara bir hüzünlü dokunuyor ellerim. Aynı eller alttaki satırların müsebbibini aramama izin vermiyor. Dostlar sanki bugün benim içimde bir hüzünlü şarkı çalıyor.
Kaç kere geldin hayatıma? Ve sonra kaç kere gittin? Ben durgun sularda yüzerken sen çalkantılı bir denizdin. Medcezirlerinle kumdan kalelerimi devirdin. Geldin gittin geldim gittin... Söylese canım ben seni kaç kere sevdim? “Seviyorum” cümlesi bile yetersiz kalır mı bir duyguyu anlatırken? Hani laf cambazıydım ben kelimelerimi yitirdim seni seyrederken.
Şimdi soruyorum... Madem ki gidecektin niye geldin? Madem ki beni hiç olmadığı kadar kimsesiz öksüz yetim bırakacaktı yokluğun neden doldurdun hayatımdaki boşluğu? Bıraksaydın yürek içindeki koca delikle yaşamaya devam etseydi. Alışmıştı ne de olsa...
İşin kötüsü nice şairde sonradan ilhama dönüşen acılara da benzemiyor benimki. Ne sadece gözlerin özlediğim ne sadece ellerin ne sadece kokun... Sensiz de yapabilirim sanıyordum ama yanılmış içim. Daha gitmek için arkanı döner dönmez her şeyini özledim.