Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 02 subat günün duasi Ptsi Şub. 02, 2009 2:47 am
Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi… Kalbim ki kördür istediğinden gayrısına… İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna… Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi.. Kalbimin elinden çektim çekeceğimi yıllarca…
Şimdi dönüp içimde bir karanlık görüyorsam Ve bu karanlığın korkusuyla aydınlık sandığım her küçük yıldızböceğine koşuyorsam Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi Cahilliğimi bağışla Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi…
Gözümün pınarında her daim yaş hazır bekliyor. Yürek sanki bir açık yara ne değse sızım sızım sızlıyor. Canı yanınca feryad ediyor insan Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor Şifa senin elindedir Ya Rabbi. Yanlış adreslerden çevir adımlarımı Denenmiş yanlışlarla yeniden yanlışa düşürtme beni…
Ben külhanbeyi cümlelerini çok kurdum Külhanbeyliğine soyunup kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem Suçlu aramaya ne hacet Suçlusu benim Ben hem kendi hayatımın Hem yitirdiğim zamanın katiliyim.
Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum… Lakin senin keremine sınır konmaz. Senin rahmetin öyle bir deryadır ki benim günahlarım ona bent olmaz. Affet Ya Rabbi Affınla yeniden yeşert kalbimi… Affet Ya Rabbi İsraf etmeme izin verme kendimi… amin