Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

02 subat günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

02 subat günün hikayesi Empty
MesajKonu: 02 subat günün hikayesi   02 subat günün hikayesi Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 2:52 am

Aşk'ın Zamanı
Bir zamanlar02 subat günün hikayesi Smilev bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış:

Mutluluk02 subat günün hikayesi Smilev Üzüntü02 subat günün hikayesi Smilev Bilgi ve tüm diğerleri02 subat günün hikayesi Smilev Aşk dahil.

Bir gün02 subat günün hikayesi Smilev adanın batmakta olduğu02 subat günün hikayesi Smilev duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk02 subat günün hikayesi Smilev adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı zaman02 subat günün hikayesi Smilev Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik02 subat günün hikayesi Smilev çok büyük bir teknenin içinde02 subat günün hikayesi Smilev geçmekteymiş. Aşk02 subat günün hikayesi Smilev "Zenginlik02 subat günün hikayesi Smilev beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.Zenginlik02 subat günün hikayesi Smilev "Hayır02 subat günün hikayesi Smilev alamam.Teknemde çok fazla altın ve gümüş var02 subat günün hikayesi Smilev senin için yer yok." demiş.Aşk02 subat günün hikayesi Smilev çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir02 subat günün hikayesi Smilev lütfen bana yardım et!"02 subat günün hikayesi Smilev Kibir "Sana yardım edemem02 subat günün hikayesi Smilev Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü02 subat günün hikayesi Smilev seninle geleyim." Üzüntü "Of02 subat günün hikayesi Smilev Aşk02 subat günün hikayesi Smilev o kadar üzgünüm ki02 subat günün hikayesi Smilev yalnız kalmaya ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk02 subat günün hikayesi Smilev birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..."Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki02 subat günün hikayesi Smilev onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında02 subat günün hikayesi Smilev Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk02 subat günün hikayesi Smilev Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O02 subat günün hikayesi Smilev Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş:

"Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir"
https://acelya.forumakers.com

02 subat günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-