Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

04 subat günün hikyesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

04 subat günün hikyesi Empty
MesajKonu: 04 subat günün hikyesi   04 subat günün hikyesi Icon_minitimeÇarş. Şub. 04, 2009 7:32 am

Aşk04 subat günün hikyesi Smilev Dostluk04 subat günün hikyesi Smilev Güven

Bir zamanlar üç arkadaş varmış... Aşk04 subat günün hikyesi Smilev Dostluk ve Güven... Üçü bir arada oldu mu harikaymış herşey... Gün gelmiş aşkın isi çıkmış... Eh meslek bu kolay mı? Ama dostlarından ayrılmadan önce söz vermiş onlara
-Beni özlediğinizde gelin demiş; uzaklarda olmayacağım. Nerde gözleri arzuyla dolu birbirlerine bakan bir çift görürseniz ben ordayım.
Ve ayrılmış yanlarından...
-Peki demiş Dostluk Güvene; madem öyle ben de yoluma düşeyim... Görev çağırır... Ama merak etme04 subat günün hikyesi Smilev nerde birlikte ağlayan iki insan görürsen iste beni orada bulursun.
Güven ağzını açmıs veda etmek için ama Dostluk ayrılmış arkadaşının yanından onun son sözünü dinlemeden... Ve gitmiş uzaklara... Güven sessizce içinden geçirmiş elinde olmadan...
Beni kaybederseniz04 subat günün hikyesi Smilev bir daha asla bulamazsınız...
https://acelya.forumakers.com

04 subat günün hikyesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-