CENNET:
Düsünüyorum; öbür dünyada da etten,kemikten olup üzerimizde saten,atlas elbiseler,ayaklarimizda,
yiyip,ictikten sonra bu yediklerimizi,ictiklerimizi bosaltmamiz lazim gelecek,nereye?
Etten,kemikten,yiyip icen,icinde sarap irmaklari akan,yakut gövdeli agac,hurilerle gönül eglendiren
zil takip oynanan insanlarla dolu bir yer.
Adem ile Havva 'yi cennetten kovan Tanri baska tanrimiydi.Insanlar ölmek fikrinden o kadar korkuyorlarki
bu dünyaya o kadar baglilarki, öbür dünyada bile yine etten,kemikten olmak istiyorlar,yakut agacin
yakutlariyla bir seymi satin almaya düsünüyorlar.Temiz erkeklere verilen hüriler varda,temiz kadinlara ne
verilecek? Galiba kala kala dönmeler kaliyor.
CEHENNEM: Kaynar sularda sürekli haslanan derileri yeniledikce yenisi cikan yine haslanan kavrulan
günahkarlar.Simdi bunu dogru olarak kabul edersek,iskence yapmaktan zevk alan Allah kavramini kabul
etmemiz gerekir.Ayrica Allah iskence yaparak kullarini cezalandiriyor,o halde neden biz insanlar hapisteki
suclulara iskence etmiyoruz.Kaynar sularda kaynatmiyoruz.Diri diri yakmiyoruz? Niye? Tersine idam cezasini
bile kaldiriyoruz? Biz Allah'tan daha iyimi biliyoruz.Yoksa biz Allah'tan dahami merhametliyiz.
Niye biz insanlar"Iskence insanlik sucudur" "Iskence bir köpege bile yapilmaz" "Iskence insanliga yakismaz
diyoruz"Idam cezasini bile yasakliyoruz.Mahkumlara kötü muamele yapilamaz,savas esirlerine bile iskence
yapilamaz diyoruz.Insanliga yakismayan bu sey Allah'a nasil yakisiyor.
Allah: Bir sevgidir,inanmaktir,haktir,güzelliktir,dogru yoldur,vicdandir,hakikattir.
Ben Selami Sagir olarak Allah benim kalbimde,gönlümde,vicdanimda,yüregimde,kanimda,icimde,herkesten bana
yakin.Kimsedede aramiyorum ve buldugumada inaniyorum,selamlarim sizinle
08 SUBAT 2009 ALMANYA
SELAMI SAGIR