Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

08 subat günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

08 subat  günün  hikayesi Empty
MesajKonu: 08 subat günün hikayesi   08 subat  günün  hikayesi Icon_minitimePtsi Şub. 09, 2009 2:22 pm

Yazım tüm sevenlere... Sevmekten öte yürek yarası çekenlere... Tamam08 subat  günün  hikayesi Smilev okuduktan sonra gülelim geçelim ama08 subat  günün  hikayesi Smilev bugün tuşlara bir hüzünlü dokunuyor ellerim. Aynı eller alttaki satırların müsebbibini aramama izin vermiyor. Dostlar sanki bugün benim içimde bir hüzünlü şarkı çalıyor.

Kaç kere geldin hayatıma? Ve sonra kaç kere gittin? Ben durgun sularda yüzerken08 subat  günün  hikayesi Smilev sen çalkantılı bir denizdin. Medcezirlerinle kumdan kalelerimi devirdin. Geldin gittin08 subat  günün  hikayesi Smilev geldim gittin... Söylese canım08 subat  günün  hikayesi Smilev ben seni kaç kere sevdim? “Seviyorum” cümlesi bile yetersiz kalır mı bir duyguyu anlatırken? Hani laf cambazıydım ben08 subat  günün  hikayesi Smilev kelimelerimi yitirdim seni seyrederken.

Şimdi soruyorum... Madem ki gidecektin08 subat  günün  hikayesi Smilev niye geldin? Madem ki beni hiç olmadığı kadar kimsesiz08 subat  günün  hikayesi Smilev öksüz08 subat  günün  hikayesi Smilev yetim bırakacaktı yokluğun08 subat  günün  hikayesi Smilev neden doldurdun hayatımdaki boşluğu? Bıraksaydın yürek08 subat  günün  hikayesi Smilev içindeki koca delikle yaşamaya devam etseydi. Alışmıştı ne de olsa...

İşin kötüsü08 subat  günün  hikayesi Smilev nice şairde sonradan ilhama dönüşen acılara da benzemiyor benimki. Ne sadece gözlerin özlediğim08 subat  günün  hikayesi Smilev ne sadece ellerin08 subat  günün  hikayesi Smilev ne sadece kokun... Sensiz de yapabilirim sanıyordum ama yanılmış içim. Daha gitmek için arkanı döner dönmez08 subat  günün  hikayesi Smilev her şeyini özledim.

Alıntı..
https://acelya.forumakers.com

08 subat günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-