Kulağımda Hala Beni Sevmediğini Söylediğin Sözlerin İçinde Acılar Biriken Beni Diledikçe Tüketen Söyledikçe Bitiren Bizi Bizden Eden Sözlerin ! Şimdi Neyin Kavgasını Veriyoruz ? Sence Haklı Kim ? En Doğrusu Muydu Ayrılmak ? Güzel Biten Bir Ayrılık Duydun Mu Sen Hiç ?
Yarım Bırakan Mı Üzülmeli Kalan İçin ?
Evet ! Böyle Büyük Bir Sevgiyi Göremeyecek Kadar Kör Oldugu İçin Ardında Kanlı Gözyaşları Bıraktığı İçin Pişman Olmayacağını Düşündüğü İçin İçi Rahat Uyuyabilecegini Sandıgı İçin Başka Aşklarda Başka Kokularda Aradıgı İçin Sevdayı
Yarım Bırakan Üzülmeli !
Kalan Mı Üzülmeli Yarım Bırakan İçin ?
Evet ! Böyle Zamansız Ortada Kaldıgı İçin Sevgisini Gösteremediği İçin Yıllarını Harcadıgı İçin Uğruna Gözyaşları Döktüğü İçin Pişman Oldugu İçin Herşeyden Çok Sevdiği İçin Bittiği İçin Terkedildiği İçin Belki de Terketmek Zorunda Kaldıgı İçin Duvarlarla Konuşacağı İçin Tablalar Hiç Boş Kalmayacağı İçin Fotograflar Yaşanmışlar Düşler Hayaller Umutlar Güller Sözler Gözler Hep Elinde Kaldıgı İçin
Kalan Üzülmeli !
Hiç Düşünebildin Mi Biz Bitersek BEN Ne Yaparım ? Gitme Dediğimi Hatırlıyorsundur Özlemimi Nasıl İçime Akıttığımı Kokunu Bir Daha Hiç Duymayacakmışım Gibi Sarılışımı Dilimi Zincirlere Vurup Sus Kalışlarımı Hesap Mı Verilmeli ? Peki Kim ?