sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 21 subat 2009 Cumartesi ~ Günün Hikayesi Ptsi Şub. 23, 2009 5:28 pm | |
| Kalp Kırılınca Nasıl Bir Ses Çıkarır? Güvercinin telaşlı kanat çırpışındaki ses mi? Yoksa kelebeğin kanadındaki inadına sessiz bir çığlık gibi mi? Ya da tuz-buz olan bir sırçanın haykırışı gibi mi? Nasıl bir sestir kiperişan eder bizi duyduğumuzda?? Ne kalpler kırdık bilmeden.. ya da bile bile...... Ne setler koyduk aramıza bu kırılmış kalplerden de.. Sonra aşmaya çabaladık durduk çok... Dokunmak istedik ulaşamadık.... Ulaşmak istedik kendi ellerimizle kurduğumuz Setler engel oldu yine kendimize..... Oysa nasıl da kolaydı yıkıvermek han duvarlarını.... Sıcacık bir gülümseme içten bir çift gözle birleştiğinde eritmez mi en büyük buzulları??? Esirgedik birbirimizden maliyeti sıfır olan gülümsemelerimizi... Kolay geldi bencillik en dar anlarda.. koyuvermek.. koyup kaçıvermek.... Kaçarken bakmamak ardımıza ya dabakıp da görmemek... Görmek istememek... Her ne varsa... Oysa ne de kolaydı düşmanlığı yok etmek Sıcacık bir gülümsemeyle... Olmaz dedik. O bana düşman denemedik bile hiç.. korktuk belki de yanılacağımızdan.. Oysa hayat ne de kısa.. Düşünmek için bile vakit yokken.... Bile bile zehir ettik günlerimizi kavgalarla.. İtişip kakışmakla harcadık dünlerimizi... Ziyan ettik hem düne.. hem bugüne.. hem de yarınlarımıza.. Sahi kalp kırıldığında nasıl bir ses çıkarır? Duydunuz mu hiç? Ben ne zaman dinlesem bir cam parçalanışı hissediyorum peki ya siz? | |
|