Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

02 mart günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

02 mart günün hikayesi Empty
MesajKonu: 02 mart günün hikayesi   02 mart günün hikayesi Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 11:58 am

02 mart günün hikayesi Lvcvkth1mo9
Satırlar çaresiz senin karşında söylenecek sözler boyun büker sana bu seven kalbe sığmaz aşkın ey vefasız!!

Sığdıramadım kalbime senin aşkını gülümseyiştin yüzüm de bazenleri iki damla göz yaşı. Kalbime kelebekler bıraktın sanki ılık sularla kavruluyordu kalbim duygularım sana savruluyordu bakışlarında kaybolmak istiyordum yalnızca. Yine yüzümde vardı yaşlar kalbimde ılık sevdan sen olmasan da yanımda beni sevmesen de saklarım aşkını içimde.

Bir soğuk titreyişti bedenimde senin aşkın. Olmayışın sesizlik kaplamıştı yüreğimde bilmezdim ki zeytin gözlüm aşk vuslattan gocunur mu?Bu ne sihirdi böyle beni sana çeken ?

Seni gördüğümde heyecanım her zaman artıyordu kalbim atıyordu divanece gözlerimi gözlerinden ayıramıyordum kızarıyordu yanaklarım sana bakınca… Saf ve duru bakışların etkiliyordu beni kalbim de şeffaf sevdanı hissetiriyordu bana bakışların.

Kalbimi zedeliyordu aşkın ne kadar unutmak için çırpınsada başaramıyordu gönlüm.

Aşk fırtınasıydı bu umutlar savruluyordu içinde saf ve duru bakışlar rüzgar gibi esiyordu kalbimde amansızca esip geçiyordu.Ağlıyordum hep rüzgarlar şarkı söylüyordu sanki.. Yerden düşen bir yağmur damlacığı gibiydim aslında ezilen ve kaybolan. Sevda denizindeydim ben ordan oraya savrulan aşk fırtınasına mahsur kalan…Duygularım karşılıksızdı sana sen olmasan da devam ederdim beni hançerleyen aşkına.

YİNE HÜZÜN ÇÖKTÜ İÇİME KARANLIK GECELERİ ANDIRIYORDU GÖNLÜM GELDE GÖNLÜMÜ ILIK SEVDANLA AYDINLAT.

Hasretin parçalıyordu yüreğimi en derin yarayı oluşturuyordun gönlümde nerdesin şimdi kalbimin sihiri yüzümün gülücüğü gözlerimin vazgeçilmez tutkusu.

alıntı
https://acelya.forumakers.com

02 mart günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-