Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

03 mart günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

03 mart günün hikayesi Empty
MesajKonu: 03 mart günün hikayesi   03 mart günün hikayesi Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 4:55 pm

Sevdalar adına yüreğimize tercüman olan dostlara;
Umutsuz bir lahzada03 mart günün hikayesi Smilev o günü muştulayanlara;
Sevgi katillerini alnının çatından03 mart günün hikayesi Smilev yürek namlularıyla vuran şairlere;
Tevbeleri kadar beyaz örtüleriyle her daim onlara...
Selam olsun!...

Hoyratça savrulduğum zamandan03 mart günün hikayesi Smilev dervişlerin altın halkasına03 mart günün hikayesi Smilev gönlün kutsalına girdiğim günden beridir mesken eyledim güllerin ülkesini... Yıldızları kandil yapıp koydum masama03 mart günün hikayesi Smilev aldık yüreğimizi elimize...

Sevgisizlikten suçlu bulunduğum gün03 mart günün hikayesi Smilev gönül mahkemesinde pervasız duygularla yalnızlığın hükmü veriliyordu. Meczuplar aşka şahitti. Kehribar delilimdi. Gafletten müebbet hüküm giydim. Dağları sürdüm ovalara03 mart günün hikayesi Smilev göz yaşlarıma bend olsun diye. Hayalleriyse sürgün ettim03 mart günün hikayesi Smilev gerçeğin aynasına bakmaya yüzüm olsun diye...
Adını dilime tesbih ettiğim sevgili...

Hayata dair umutlarımı gömdüm03 mart günün hikayesi Smilev ıssız bir mezar taşının yanıbaşına. Hiç çıkarılmamak üzere. Şair “mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır” diyor. Ben dünyamda sonbaharı03 mart günün hikayesi Smilev kışı03 mart günün hikayesi Smilev acıyı03 mart günün hikayesi Smilev yalnızlığı03 mart günün hikayesi Smilev karanlığı yaşıyorken03 mart günün hikayesi Smilev bir ceset kadar baharı hissedemezken03 mart günün hikayesi Smilev gönül gözümü hırsın hançeriyle kör etmişken03 mart günün hikayesi Smilev kilosunu yüz kuruşa satıyorlarken pazarda sevdanın03 mart günün hikayesi Smilev izbe odalarda yargılanıyorken haksızca03 mart günün hikayesi Smilev sevda adına...

“Yüreğini açmalısın” diyorlar. Bu karabasanlı03 mart günün hikayesi Smilev hayaletli03 mart günün hikayesi Smilev içinde akılla yüreğin bitmez savaşı03 mart günün hikayesi Smilev umutsuz barışı olan bu ülkeyi03 mart günün hikayesi Smilev hangi aklı başındaya açmalıyım?..
Yürek salıncağına koydum geleceğimi03 mart günün hikayesi Smilev hayallerimi03 mart günün hikayesi Smilev eline sevda oyuncağını verdim... Avunsun diye...
Köpüklerini asice vuruyorken deryalar kayalara03 mart günün hikayesi Smilev bir izdüşüm yaşanıyorken hayallerin kuytusunda03 mart günün hikayesi Smilev bir yetim hıçkırarak isyan ediyorken hayata03 mart günün hikayesi Smilev bir kuşun hızı kadar kısa ve yalan olan ömre03 mart günün hikayesi Smilev yarım kalan aşklara ve sevmekten yorulmayan03 mart günün hikayesi Smilev usanılmayan03 mart günün hikayesi Smilev uslanmayan ama kendi içinde o paslı zincirini kıramayan gönlüme03 mart günün hikayesi Smilev yazıyorum işte yazmak isteyip de yazamadıklarımı...

Ayaz tutmuş gönüllere nispet olsun diye03 mart günün hikayesi Smilev içimin volkanlarını taşıyorum satırlarıma. Bir menekşe hüznü gibi acı olan nefretimi gömüyorum çile denizinin girdaplaşan bakışlarına...
Bilinmeyen ülkenin kapılarını açtığım gün dünyaya03 mart günün hikayesi Smilev zafer rüzgarları esecek içimin sabahında03 mart günün hikayesi Smilev bir yaprak daha fışkıracak dalından baharı kanıtlarcasına03 mart günün hikayesi Smilev bir aşk çiçeği daha peyda olacak ülkemde barışa dair...

Bir deniz kabuğuna binip03 mart günün hikayesi Smilev ümidi duman duman içime çekerek03 mart günün hikayesi Smilev lacivert denizde03 mart günün hikayesi Smilev özlemler diyarı vuslat ülkesine doğru yelken açtığım gün03 mart günün hikayesi Smilev yanık türküler yakacağım gönlün ozanıyla...
Bir meçhul yolcu gibi bu şehri terkederken; Güller Sultanı’nın Diyarı’na...
Yavaş yavaş sabah olmakta03 mart günün hikayesi Smilev gün ile birlikte düşüncelerim de ağarmakta...

https://acelya.forumakers.com
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

03 mart günün hikayesi Empty
MesajKonu: Geri: 03 mart günün hikayesi   03 mart günün hikayesi Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 4:55 pm

Usul usul çekiyorum kendimi alfabesizliğime…Saklıyorum ima edemediğim sözlerimi üç noktalar ardına…İmhasız öfkelere taşıyorum ikametsizliğimi…
Elemlere göç eyleyen ruhum direniyor ünlemlere…Tövbeler akıyor sesime…Aklıma düşüyorum birden…An’sız kalıyorum adıma kesilen hükümlere…İthaf düşüyorum adımın yıkımına…Ardıma bakmaya korkar oldu gözlerim…Gelecek zamana çekiyorum tüm fiilleri…
Anlamını yitirmiş ne varsa kalemimden sızan03 mart günün hikayesi SmilevÜstü başı par(ç)alanmış bir ezginin nakaratına yazdırıyor kendini…
biLirmisiniz zordur sevda sancıLarı.kurşun yarası gibi değiLdir03 mart günün hikayesi Smilevkesip03 mart günün hikayesi Smilevdikip bir solukta kapatamazsın.farkLı bir yaradır gönüL yarası03 mart günün hikayesi Smilevince ince 03 mart günün hikayesi Smileviçten içe sızLar ve canını yaka yaka kapanır..

dünLerimin yarım kaLmışLığı iLe yazıyorum.sessizLiği çığLıkLara böLüp03 mart günün hikayesi SmilevyaLnızLığı demLedim gecenin esir tuttuğu kör ayazLarda..

susmaLarın kiracısı olsamda 03 mart günün hikayesi Smilevateşi sakLayan dağLar gibi sustum.bir çığ gibi yutkundum kanayan03 mart günün hikayesi Smileviçten içe kanayan çığlıkLarı..acıLarı dünüme03 mart günün hikayesi Smilevadını bugünüme ve sevdamı öLümsüzLüğe mühürLeyip nefes aLdım..gönLümde keder var yine03 mart günün hikayesi Smilevardımda kaLanLara sitemim03 mart günün hikayesi Smilevönümde oLanLarada hasretim..

dönüp dönüp yaramızı kendimiz sarar oLduk.biLe biLe Lades demiştim çünki!her yaLancı baharın ardından 03 mart günün hikayesi Smilevzemheri bir ayazın geLeceğini biLe biLe..

diyebiLecek bişey kaLmamıştır artık03 mart günün hikayesi Smilevsadece sessizLik kaLır biten03 mart günün hikayesi Smilevgiden 03 mart günün hikayesi Smilevgiderken senide götüüren bir sevdadan ve ayrıLık urganı kaLır boynumda..

bir şarkıda03 mart günün hikayesi Smilevbir şiirin içLi mısraLarında beLkide bir sözde kanamaya hazır bir yaradır gönüL yarası..

hayat arada sırada sırtını dönsede03 mart günün hikayesi Smilevumutlar ektik kökLerimize03 mart günün hikayesi SmilevemekLe işLedik sevdamızı ve doğru biLdiğimiz tüm şeyLeri..

Az’almış yanlarıma birikiyor devrik tanımsızlığım…Kaçışlarıma yazılıyor dilsizliğim küfür tadında…
Kaçıyorum adımlarım yettiğince…Kaç adım kaldımsa geriye03 mart günün hikayesi Smilevkaç ad kaldımsa kendime…
Yollarım içime uzuyor yine…azılı intiharlar soluk kesiliyor yüzüme…
Zaman/sızım eski bir şiir tadında gülüşlere…
https://acelya.forumakers.com

03 mart günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-