Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

09 mart günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

09 mart günün  hikayesi Empty
MesajKonu: 09 mart günün hikayesi   09 mart günün  hikayesi Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 4:08 pm

09 mart günün  hikayesi 06

Kelimelerin büyüsü kayboluyor sanki yavaş yavaş.. Öncelerde tek bir kelimem yeterken yüreğine akmama09 mart günün  hikayesi Smilev şimdilerde ise bir dizi kelime yetmiyor ruhuna dokunmama... Oysa ki09 mart günün  hikayesi Smilev aşktan öte bir duyguyla bağlıyım ben sana..

Hani 'öyle alıştım ki sana09 mart günün  hikayesi Smilev benden bir parça oldun sanki' demiştin bana.. Alışma sevgili09 mart günün  hikayesi Smilev sakın alışma bana. Alışkanlık önce heyecanı unutturur sonra ardından sıradanlık gelir çarçabuk. En sonda aşk yüreğinden çıkar gider ne olduğunu anlamadan.. Alışma bu yüzden bana09 mart günün  hikayesi Smilev ne olur alışma. Aşkımı yüreğinden çıkarma..

Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün. En ufak bir rüzgarda uçuverecek09 mart günün  hikayesi Smilev bir yağmur damlasıyla akıp gidecek bir kum tanesi... Önce yüreğinde sakla o kum tanesini.. Kimseler görmesin. Hani derler ya 'aşkımıza nazar değmesin'.. Görmesin kimse beni yüreğinde09 mart günün  hikayesi Smilev sonra da yüreğinde unut beni. Yaşarım orda sessiz09 mart günün  hikayesi Smilev kimsesiz.. Ama alıştım deme bana09 mart günün  hikayesi Smilev hayatında olmama alışma sevgili09 mart günün  hikayesi Smilev çünkü ben bir kum tanesiyim senin elinde.

Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili.. Sana yüreğim demek istiyorum.. Öyle büyük ki benim yüreğim.. Şairin de dediği gibi 'seni yüreğim kadar seviyorum'.

Sana 'yüreğim' demek istiyorum09 mart günün  hikayesi Smilev çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim.
Sana 'yüreğim' demek istiyorum09 mart günün  hikayesi Smilev çünkü en değerli varlığım09 mart günün  hikayesi Smilev yaşama nedenimdir yüreğim.

Bir kum tanesiyim ben..ürkek09 mart günün  hikayesi Smilev narin09 mart günün  hikayesi Smilev kırılgan.. öfkesi rüzgarla birleşince yüzünü acıtan bir kum tanesi.. Yüreği başka bedende atan09 mart günün  hikayesi Smilev sevgisi dünyalar kadar olan.. Yok yok dünyalar kadar değil09 mart günün  hikayesi Smilev ne güzel de demiş ya şair 'seni yüreğim kadar seviyorum'...

Binlerce kum tanesi içinde bir kum tanesiyim sadece..
Sana aşık09 mart günün  hikayesi Smilev sana deli..
Bırak seveyim seni zamansızlıklar içinde..
Elinden kaymama izin verme 'yüreğim'..
Sana alışmama da..
alıntı
https://acelya.forumakers.com

09 mart günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-