Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 27 mart günün siiri Perş. Mart 26, 2009 4:34 pm
Öyle belirsiz bir yoldayım ki...sen karışıkben karışık !. tüm yollar çıkmaza gidiyor karanlık bir gelecek var önümüzde sanki. bazen hüzün denizindeyizkocaman bir deniz bu çırpınıyoruz;ama dalgalar hep dibe batırıyor bizi mutluluk yakın mı uzak mı ? bu deniz bizi yutacak mı ? aşkımız bu kadar zayıf mı ? ne oluyor bize ? bu kadar mı kör bu sevdabu kadar mı kör kalplerimiz ? neden durulmuyor bu denizdalgalara bırakıyor bizi ? neresi yanlış bu aşkın ? sen mi yanlışsın ben mi ? doğru yok mu bu aşkta ? sorunlar neden dağdeniz ? sevmiyor muyuz birbirimizi ? aşk bizi savunmuyor mu yoksa ? ben asisen asi... kalbimize esir olamaz mıyız ? gözlerimizle halledemez miyiz sorunları ? nedennedenneden ? kalplerimiz arasında büyük uçurumlar mı varsevgi yetmiyor mu köprüye ? nedennedenneden ? kalbim bir tek doğruyu onaylıyor bir tanem seni nasıl çok sevdiğimi !. belki bir gün benden gideceksin belki yarın bana dönmeyeceksin. içimde belki de hep bir pişmanlık hep bir keşke olacak.. belki de ben sen olamadım senin istediğin gibi olamadım demek ki sevgi her şeyi halledemiyormuş lanet olsun ne oluyor bize ne yapıyoruz sevgimize ne yapıyoruz gelecek misin banayoksa gittin mi ben farkına varmadan ? ne yapıyoruz birbirimizeneden yapıyoruz ? sen asiben asi burnumuz Kaf dağında bitti mi gerçekten bittik mi