Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Empty
MesajKonu: 01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası   01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Icon_minitimePtsi Nis. 06, 2009 2:57 pm

01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Siz Kaçıncı Sınıftasınız

Küçük Ali okula başladığından beri her gün öğretmeni Aysel 'e gidip
- "Efendim beni yanlış sınıfa koydunuz. Benim yerim birinci sınıf değil. Ablam üçüncü sınıfta ama ben en az onun kadar akilliyim. Hiç olmazsa beni üçüncü sınıfa alın" diye şikayet edermiş. Bundan sıkılan Aysel öğretmen bir sabah Ali 'yi kaptığı gibi müdür bey'e götürmüş ve hadiseyi anlatmış. Okul müdürü "Peki" demiş01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Smilev
- "Bu çocuğu bir imtihan edelim eğer yeri üçüncü sınıfsa o sınıfa sokalım." ve sormaya başlamış01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Smilev
- "İki kere iki? Ali hemen "dört " diye cevap vermiş. sekiz kere dokuz? Ali
- "yetmiş iki " demiş. Kaç mevsim var? Ali
- "dört " demiş. Sınıf hocası müdüre
- "Müsaade ederseniz ben de birkaç sual sorayım" demiş ve sormuş :
- "Söyle bakalım01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası Smilev ineklerde dört tane ama ben de iki tane var. Bu nedir? Ali
"Ayak"; demiş. Aysel öğretmen sormuş
- "Peki senin pantolonunda olup da benim pantolonum da olmayan nedir?" Ali hemen
- "Cep" demiş. Bunun üzerine müdür Aysel Öğretmen'e dönmüş ve :
- " Hocam "demiş. " Bu çocuğu üç değil besinci sınıfa koyun. Çünkü son iki suale ben doğru cevap veremedim ama o verdi "
https://acelya.forumakers.com

01 Niasan 2009 Çarşamba ~ Günün Fıkrası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-