sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 02 Nisan 2009 Perşembe ~ Günün Şiiri Ptsi Nis. 06, 2009 3:10 pm | |
| 02 Nisan 2009 Perşembe ~ Günün Şiiri Aşk / Hal / Su Ansızın akla düşer... Hayır. Değmemeli nefesin nefesime Rüzgâr olur Düşer dudaklarımız vuslatın ateşinde. Akla düşen ancak sudur. Kelimeler kifayetsiz. Ansızın sel olur. Aşk… Soruların cehenneminden Çıktım. Sırtımda ünlemler. Virgüller bırakmıyor peşimi Her noktada bitiyorum. Ah bu aşkın imlası bozuk sevgili… Bak; Temize çekilmiş bir müsveddeyim ben Şiirinin ses hali. Redifler dağılıyor Mensur nesire bulanıyor Notalarım karışıyor. Şimdi; Kuyular kuyular kazıyorum Gömüyorum iklimleri. Akla düşen sudur. Kelimeler kifayetsiz. Ansızın sel olur. Aşk… “Gurbetine düşüyor ne söylesem. Ne yazsam sana benziyor kelimeler. Hangi aynanın önünden geçsem yüzün. Otobüs durakları şehrin bulvarları nereye gitsem sen. Ah nasılda bulanıyor kelimeler. Şiirlerin içinden çıkıyorsun. Hikâyelerin içinden kaçıyorsun gözüme. Ben kirpiktir diyorum yüzümü yıkıyorum suyun içinden geliyorsun sen. Yağmur tanelerini biriktiriyorum avucumda. Kuşlar gelir diye. Çağ yangınlarını çekiyorum içime. Sen üşüme diye.” Akla düşen sudur. Kelimeler kifayetsiz. Ansızın sel olur. Aşk… Mehmet Asım Erdoğmuş | |
|