Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

03 nisan günün fikrasi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

03 nisan günün  fikrasi Empty
MesajKonu: 03 nisan günün fikrasi   03 nisan günün  fikrasi Icon_minitimePtsi Nis. 06, 2009 3:24 pm

Orası Neresı

Telefon çalar03 nisan günün  fikrasi Smilev
- Kızım benim03 nisan günün  fikrasi Smilev hanımı çağırıver sen bana
- Bir dakika efendim
- Alo
- Ne oldu kızım03 nisan günün  fikrasi Smilev hanım nerede?
- Ay beyfendi nasıl söylesem03 nisan günün  fikrasi Smilev hanımefendi yatak odasında biriyle
beraber.
- Ne03 nisan günün  fikrasi Smilev bir adamla mı?
- Maalesef03 nisan günün  fikrasi Smilev beyfendi.
- Ne?!03 nisan günün  fikrasi Smilev hem de benim evimde ha! Bana bak kızım03 nisan günün  fikrasi Smilev git benim çalışma
odama03 nisan günün  fikrasi Smilev aç masamın çekmecesini ordaki tabancayı al03 nisan günün  fikrasi Smilev ikisini öldür03 nisan günün  fikrasi Smilev
emrediyorum sana!
- Beyfendi03 nisan günün  fikrasi Smilev ben nasıl yaparım öyle şeyi?
- Yaparsın03 nisan günün  fikrasi Smilev bak telefonda bekliyorum03 nisan günün  fikrasi Smilev yürü haydi
İki el silah sesi duyulur..
- Alo03 nisan günün  fikrasi Smilev beyfendi
- Ne yaptın kızım?
- Söylediğiniz gibi silahı aldım03 nisan günün  fikrasi Smilev ikisini de öldürdüm efendim. Sonra
da silahı havuza attım.
- Ne havuzu?
- Bahçedeki yüzme havuzuna beyfendi03 nisan günün  fikrasi Smilev nereye olacak?
- Ulan bizim villada yüzme havuzu yok ki03 nisan günün  fikrasi Smilev orası neresi Alooo?
https://acelya.forumakers.com

03 nisan günün fikrasi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-