sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 22 sali nisan günün siiri C.tesi Nis. 18, 2009 4:43 pm | |
| SEVİYORUM DİYEM
Sevgine inanıyorum yinede sevme diyorum Biz asla beraber olamayız sevgine karşılık verem Senin yüğreyinde o sevgimin bitmesin Bizim zamanımız deyil sevmek sevipte beraber olmak Gectanıştık mimkansız sevgimiz
Senin üzülmenin istemem bende seviyorum diyemem Sana umut veremem biliyorum imkansız Senin yüzün hiç solmasını istermiyim açılarla yanman Sevgi okadar yüceki kıskanır oldum her söyleyişinde Yaşarken bukadar sevilmek dünyanın en güzeli
Senin mutsuz etmekten korkarım seviyorum dersem Hayallerde sade sevgimiz hep öyle kalmalı Uzaktan sevmekte olsa sevgin yüğreyimde yarakalacak Söyleyem düşünüyorum seviyorum dersem sen açılar çekersin Benim hakkım yokbuna senin mutsuz etmeye
Sevilmeye layıksın mutuluklar seninle olsun Düşünme mutsuz olma ne olur benin unut bitsin içinde sızı Sevgine karşılık verenin sev mutlu ol sen bunlara layıksın Benin düşünme açılarda çeksemde yüğreyimde yansada Ben severim eşim onun yoktur asla benzeri (( seviyorum diyemem)) | |
|