Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

30 nisan günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

30 nisan günün hikayesi Empty
MesajKonu: 30 nisan günün hikayesi   30 nisan günün hikayesi Icon_minitimeSalı Nis. 28, 2009 4:01 pm

30 nisan günün hikayesi 1222339610silet6yv
Neden bu kadar hayatımın içindesin ki sanki?

Beklenmeyen bir anda geldin ve hayatımın tamda merkezine oturdun kaldın... Oysa ki sen davetsiz bir misafirdin sence de haddini aşmamış mıydın uzun zamandır kimsenin girmediği(giremediği)kalbimin gizli kapısını tıklarken(!) ?

Önce o kapıyı duymamazlıktan geldim 30 nisan günün hikayesi Smilev kaçmaya çalıştım ; yok olmadı işte...

Sen o masumluğunla o kapıyı tıklarken sana karşı kayıtsız kalamazdım duyuyordum seni..
Günden güne alıştım sana... Oysa ki ben çok korkuyordum sana alışmaktan; çünkü biliyordum 30 nisan günün hikayesi Smilev adım gibi biliryordum bir gün gideceğini...

Sen bambaşka bir mevsimin çiçeğisin 30 nisan günün hikayesi Smilev ben hep sonbahar.Ben bir çiçeği yeşertecek kadar güçlü değilim anla bunu30 nisan günün hikayesi Smilevgüneşim yalancı ısıtamaz ki yüreğini!
Kaçıp kurtulmaya çalıştıkça daha çok içine girdiğim bir girdap gibisin...Yok mu bir kurtuluşum?
Adı aşk mı bu alışkanlığın?

Aşk olmamalı ben hep kaçtım aşktan 30 nisan günün hikayesi Smilev aşk beni böyle ansızım 30 nisan günün hikayesi Smilev ummadığım bir anda yakalamış olamaz..
Biliyor musun kalbimin senden önceki davetsiz misafiri de böyle masumca ansızın gelmişti...

Kendimce kalbimdeki misafire hürmette kusur etmemiştim ; ama neden bilmiyorum o giderken kalbimide yakıp yakıp öyle gitmişti 30 nisan günün hikayesi Smilev ancak toparlandım derken şimdi de sen?

Yoo hayır kalbim artık çok güçsüz bir kez daha yıkılırsa toparlayamam onu 30 nisan günün hikayesi Smilev bir gidişi daha kaldıramaz ..
Ah bir bilsem ki hak edeceksin bu sevgiyi kabulümdür senle gelen her hüzün ; ama bilmiyorum.. Tek bildiğim er ya da geç gideceksin30 nisan günün hikayesi Smilev ben benle tek bırakıp gideceksin...
Evet korkuyordum sana alışmaktan 30 nisan günün hikayesi Smilev korktuğum başıma geldi alıştım; ama daha vakit erken gideceksen şimdi git sana daha çok bağlanıp sevmeden...

Hiç girme kalbime sessiz sedasız git...
Gitmeyeceksen de öğret bana sevgiyi taa en başından yalansız 30 nisan günün hikayesi Smilev yanlışsız!

alinti
https://acelya.forumakers.com

30 nisan günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-