Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

04 mayis günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

04 mayis günün hikayesi Empty
MesajKonu: 04 mayis günün hikayesi   04 mayis günün hikayesi Icon_minitimeSalı Mayıs 05, 2009 4:34 pm

Giderken yanına bunları da al. Bu düşler sana aitti içimde. Her yazdığım sözcüğün arasına seni bu kadar iliştirmem ve seni bu kadar her sözcükten fazlasıyla sevmem sana ne kadar dokunduysa04 mayis günün hikayesi Smilev bu ayrılık da bana o kadar dokundu işte…
Gidişindeki solgun yüzün ve içindeki kırgın düşlerle giderken04 mayis günün hikayesi Smilev bunları da yanına al. Bu şehrin sokakları seni özleyecekler çünkü. Bu sokaklar benim aşkıma bu kadar şahit04 mayis günün hikayesi Smilev ve bu sokaklar sana bir o kadar hasretti…
Bu kalp ki sana yalnızca sana ihtiyaç duymuştu hep. Hep seni sevmişliğine ezilip04 mayis günün hikayesi Smilev sana her defasında biraz daha tutulup04 mayis günün hikayesi Smilev bu bedeni bu kadar hasta etmeyi başarmıştı. O yüzden ve bu yüzden04 mayis günün hikayesi Smilev kalbimi de götür yanında…
Kırgınlıklarınla bezediğin ve içine kapandığım bu dünyadan04 mayis günün hikayesi Smilev giderken şunu da al koy aklına. Seni04 mayis günün hikayesi Smilev seni seviyorumluğumu sorgulayan gözlere edalar düşüren kıvılcım bakışlardan kırılmış04 mayis günün hikayesi Smilev yalanlara aldanmış04 mayis günün hikayesi Smilev içine kapanmış çocukluğumu… Çocukluğumdaki düşler kadar içinden sevebilen04 mayis günün hikayesi Smilev sevdikçe daha fazlasını istemek yerine her defasında daha fazlasını vermeye çalışan04 mayis günün hikayesi Smilev küçük hediyelerle ve yaptıklarını sana sunarken04 mayis günün hikayesi Smilev içi titreyen bu içimdeki ***** sırıtkan çocuğu…
Gidişlerdeki ihanetlere berelenmiş o yüreğinin içine giderken04 mayis günün hikayesi Smilev bu sözcükleri de koy. Belki bir gün beni özlediğinde bu sözcükler sana yoldaş olurlar. Kıyamadığım için söyleyemediğim aptalsı çıplak sözcüklerin burada işi olmayacak ve seni kıracak hiçbir kelimeyi ortaya koymayacağım. Çantanda seni seviyorumlar04 mayis günün hikayesi Smilev seni özledimler04 mayis günün hikayesi Smilev sana hasretimler ve daha nice sarfedilmeye usanılmamış sözcükler bırakacağım önüne…

Yani uzun lafın kısası ben sana şimdi hangi emanetlerimi vereceğimi ve de sana nasıl bir veda edebileceğimi düşünemeden yıpranıp04 mayis günün hikayesi Smilev içime kapanıyorum. Kimse anlamıyor neden bu kadar temiz düşünebildiğimi hala. Neden bu kadar iyimser ve bu kadar umutlu olabildiğimi04 mayis günün hikayesi Smilevhep kötü şeylerden iyi şeyler çıkarabildiğimi kimse ama kimse anlamıyor..
https://acelya.forumakers.com

04 mayis günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-