Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: ŞiMDi SeN BiTTiMi DiYoRSuN Salı Mayıs 05, 2009 5:15 pm
ŞiMDi SeN BiTTiMi DiYoRSuN
şimdi sen bittimi diyorsun bunca yaşanmışı bir kalemde silip beni böyle ateşlere verip yüreğini yüreğimden çekip alıp başını gidiyorsun peki yıldızlar çıkarmı sen gidersen güneş doğarmı sabahlarıma ay çare olurmu karanlığıma sel olup karışmazmısın gözyaşlarıma bu sevdaya ayrılık tohumlarını ekersen
ne olacak senli umutlarım mavilerim ne olacak sana kurduğum düşlerim pembelerim ya sana duyduğum aşk kırmızım alazım yaşanmasınmı sana dair hayallerim sana büyüttüğüm sevgilerim olmasın istiyorum hiç keşkelerim kalmasın içimde söyleyemediğim aşk sözlerim dolanmasın boynuma senli hüzünlerim sensizliği çekmesin bu seven yüreğim
sen gidince yaşarmıyım sanıyorsun güneş güne bana her sabah sen doğuyorsun karanlığıma ışık sen oluyorsun bu kadar kolaymı sanıyorsun nasıl seviyorum seni bilmiyormusun? sen gideresen kalırım karanlıklarda hiç bir günüm doğmaz aydınlıklara büker boyunlarını hepsi solup giderler çare olamam papatyalarıma yapma sevdiğim atma beni sensizliğin karanlıklarına
şimdi sen bittimi diyorsun bu sevda hiçmi ümit yok ufacıkta olsa hiç bir karşılık yokmu bu kadının sevdasına yaşadıklarımızı atacakmısın anıların tozlu sayfalarına senki benim aşktan başımı döndüren senki kendini bana bukadar sevdiren senki benim gülüşlerime gülüş eken bir kez daha beni düşün giderken dur dur bitmedi bu aşk dur daha çok erken
sen gidersen yaşarmıyım sanıyorsun kendimi hüzünlere asmazmıyım sanıyorsun dünyanın düzenini bozmaymıyım sanıyorsun kanamalarım dinermi sanıyorsun ah be sevdam çoook çok yanılıyorsun sen bende sevilmiyor tapılıyorsun