Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

28 mayis günün siiri

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

28 mayis günün siiri Empty
MesajKonu: 28 mayis günün siiri   28 mayis günün siiri Icon_minitimeCuma Mayıs 29, 2009 4:11 pm

28 mayis günün siiri 5mmq8n

Sadece bunu söyleyip susmak isterdim...Ebediyyen susmak.
Çünkü canım acıyor...
Konuştukça28 mayis günün siiri Smilevarzuladıkça28 mayis günün siiri Smilevözledikçe28 mayis günün siiri Smileven kötüsü yaşadıkça canım acıyor."
Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan sensizliğin etimi yakan acısını mı?O acıyı uyutsun diye sığındığım28 mayis günün siiri Smilevama sevgini orada da hep ama hep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı?Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin28 mayis günün siiri Smilevo sonsuz çatlakların altında 28 mayis günün siiri Smilevsen28 mayis günün siiri Smilevdiye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?
Şimdi burada değilsin.Ama beni duyabiliryorsun28 mayis günün siiri Smilevbiliyorum.Kapat gözlerini benim için ve dinle n'olur.Çünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var.Seni ait olduğun çevre için değil28 mayis günün siiri Smilevbana ait olman için değil28 mayis günün siiri Smilevkarşılığında beni sevmeniz için değil...Sadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim...
Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim.
Kendi etimi...Aşkımı....Ruhumu yedim.
"YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI"
Seni yollarca28 mayis günün siiri Smilevşehirlerce uzağından sevdim.
Seni kelimelerce28 mayis günün siiri Smilevşiirlerce yakınından sevdim.
Seni28 mayis günün siiri Smilevdünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığın mektuplarca sevdim.Seni umutsuzca28 mayis günün siiri Smilevbeklentisizce28 mayis günün siiri Smilevhayallerce sevdim uzağından.
Zamanla kırgınlık kimlik değiştirdi ve vazgeçiş oldu benim için.Unutmanın en ağırı unutamadan unutmaktır.Seni sonsuza kadar kaybetmek28 mayis günün siiri Smilevkimlik değiştirdi ve unutmak oldu benim için...
Anlamadın mı artık28 mayis günün siiri Smilevvarlığım sana acı vermek iin değil28 mayis günün siiri Smilevsadece seni sevebilmek için yaşadım ben...Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla 28 mayis günün siiri Smilevtüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimi...Seninle geçen zaman bir daha tekrarı mümkün olmayan28 mayis günün siiri Smilevdoğaçlama bir melodi gibi benim için.Sanki birlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorum.Öyle birikmişsin ki içimde...Seni yaşamakla tüketmem28 mayis günün siiri Smilevseni sıradanlaştırmam mümkün değil.İçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili...
"Sevgilim28 mayis günün siiri Smilevbeni bensiz bırakma olur mu?Çünkü sen nereye gidersen git28 mayis günün siiri Smilevben oradayım.Benim başka gidecek bir yerim yok.
Benim senden başka gerçeğim yok.Sende yaşıyorum ben sadece.
Senin kalbinin topraklarında yaşıyorum ben.Beni bensiz bırakma olur mu..
https://acelya.forumakers.com

28 mayis günün siiri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-