Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 30 mayis günün siiri Cuma Mayıs 29, 2009 4:42 pm
Bugün Yine Tut Ellerimden... Bugün yine tut ellerimden Kendimi boşlukta hissediyorum İhtiyacım var Her zamankinden çok ihtiyacım var bugün sana Bırakma beni dipsiz kuyulara Bırakırsan boğulurum sensizlikte Kaybolmama izin verme bu sessizlikte...
Aşkın içimi yakıyor Sevgin tüm benliğimi Dayanmak çok zor sensiz geçen her ana Gel artık al beni benden boğdurma yalnızlığına Götür masal bahçemize unuttur bütün kötü anıları Bana sarıl beni sar Bir aşk yangını sıcaklığı kollarınla Yine saçlarımda gezdir ellerini Dokunuşlarınla hayat ver bana İhtiyacım var Her zamankinden çok ihtiyacım var bugün sana Gel yine tut ellerimden…
Tahammül çok zor senin yokluğuna Alışamadım sensiz yaşamanın boşluğuna Bugün yine her yer karanlık her şey kara Gel bana ışığınla aydınlığınla. Güçsüz düştüm ümitsiz Yolarımda engeller Taşlar çalılar dikenler Ayaklarımsa yalın ve yara Ben varamıyorum Bugün sen gel bana Her zamankinden çok ihtiyacım var İhtiyacım var bugün sana Gel yine tut ellerimden Tut ellerimden Sarıl bana…