Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

02 haziran günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

02 haziran günün hikayesi Empty
MesajKonu: 02 haziran günün hikayesi   02 haziran günün hikayesi Icon_minitimePerş. Haz. 04, 2009 7:13 am

Fırına geldigimde02 haziran günün hikayesi Smilev ortalikta ekmek görünmüyordu.Eski bir dostum olan
fırıncı:
- Biraz bekleyeceksin hocam02 haziran günün hikayesi Smilev dedi.iki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum.
Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken02 haziran günün hikayesi Smileviçeriye yaşlıca bir adamın
girdigini gördüm. Eskimis ceketinin sol yakası altında bir madalya
parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selâm verdikten sonra:
- Ekmeklerimi alayım02 haziran günün hikayesi Smilev dedi. Benim ikizler acıkmıstır.
Fırıncı02 haziran günün hikayesi Smilevadamın kendisine uzattıgı torbayı alarak tezgâhın altına egildi ve
bir gün öncesine ait oldugu anlasılan ekmeklerden dört bes tane
koydu.Ekmeklerden bazılarının altı yanmış02 haziran günün hikayesi Smilev bazıları da her nedense seklini
kaybetmisti.Fırıncıya dogru sokularak:
- Neden taze ekmek vermiyorsun? dedim. Biraz sonra çıkacak ya!..
Fırıncı:
- Bozuk ekmekleri kendisi istiyor02 haziran günün hikayesi Smilevdedi.Çok fakir oldugundan02 haziran günün hikayesi Smilev ona yari
fiyatına veriyorum.
- Kim bu adam? diye sordum.
- Kore gâzilerinden02 haziran günün hikayesi Smilevdedi.Ogluyla gelini bir trafik kazasında vefat
edince02 haziran günün hikayesi Smilevikiz torunlarını yanına almıstı.Yıllardır onlara bakıyor02 haziran günün hikayesi Smilevhem de çok
az bir maasla.
Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandıgını hissediyor ve ufak da
olsa bir seyler yapmak istiyordum.
- Aradaki farkı ben vereyim02 haziran günün hikayesi Smilev dedim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.
Fırıncı02 haziran günün hikayesi Smilev teklifimi kabul etti ve biraz sonra çıkan sıcak ekmekleri büyük
bir umursamazlıkla adamin torbasina doldururken:
- Çok şanslısın hacı amca02 haziran günün hikayesi Smilev dedi. Çocuklar için bugün sana pasta gibi ekmek
vereceğim.
Yaslı adam02 haziran günün hikayesi Smilev bir evlât sevgisiyle kucakladıgı torbayı gögsüne bastırırken:
- Allah senden razı olsun evlâdım02 haziran günün hikayesi Smilevdedi. Bugün onların dogum günleri oldugunu nereden anladın?

alıntı**
https://acelya.forumakers.com

02 haziran günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-