sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 03 temmuz günün sarkisi Cuma Tem. 03, 2009 5:50 pm | |
| Eurovision Şarkımızın Anlamı Ne? Sözlerini Hadise'yle birlikte Stefaan Fernando ve Sinan Akçil'in yazdığı, Sinan Akçil'in bestelediği 'Düm Tek Tek' adlı şarkıda; bir sevgiliye duyulan aşk ve o aşkın kalbi nasıl çarptırdığı anlatılıyor.
Şarkı, televizyonda yayınlandığı ilk dakikadan itibaren izleyicilerden birçok olumlu yorum aldı.
İşte çeşitli internet sitelerinde yapılan o yorumlar:
- Bir siyasi oyun olmazsa birinci banko biziz!
- Fondaki Türk ezgileri mükemmel.
- Hadise'nin şarkısını dinleyince hayran kaldım. Bence bu yıl kesin biz birinciyiz!
- Bence çok güzel bir şarkı olmuş. Bir de Hadise'nin güzelliği ile birleşince çok güzel bir çalışma ortaya çıkmış.
- İşte Eurovision Şarkımızın Türkçe Sözleri
Hadise – Düm Tek Tek
Baby you are perfect for me, (Bebeğim benim için mükemmelsin)
You are my gift from heaven (Sen benim cennetten gelen hediyemsin)
This is the greatest story of all times (Bu tüm zamanların en harika öyküsü)
We met like in a movie, so meant to last forever, (Filmlerdeki gibi, sonsuza dek sürmesi için tanıştık)
And what you are doing to me feel so fine (Ve bana yaptığın şey harika geliyor)
Angel, i wake up and live my dreams endlessly. (Meleğim, uyanıyorum ve rüyalarımı bitmeksizin yaşıyorum)
Crazy for u! (Senin için deliriyorum!)
Can you feel the rhythm in my heart, beats going düm tek tek (Kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun, düm tek tekliyor)
Always out there's no limit feels like there's no way backx2 (Limit tanımaksızın atıyor, geri dönüşü yokmuş gibi geliyor)
Baby i read all answers, in your exotic movements (Bebeğim egzotik hareketlerinden her şeyi anlıyorum)
You are the greatest dancer of all times (Sen tüm zamanların en iyi dansçısısın)
You make me feel so special; no one can kiss like you do, (Kendimi çok özel hissetmemi sağlıyorsun, kimse senin gibi öpemiyor)
As it your profession, feels so fine (Sanki uzmanlığınmış gibi, harika geliyor)
Angel, i wake up and live my dreams endlessly. (Meleğim, uyanıyorum ve rüyalarımı bitmeksizin yaşıyorum)
Crazy for u! (Senin için deliriyorum!)
Can you feel the rhythm in my heart, beats going düm tek tek (Kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun, düm tek tekliyor)
Always out there's no limit feels like there's no way backx2 (Limit tanımaksızın atıyor, geri dönüşü yokmuş gibi geliyor)
Can u feel the rhythm in my heart, beats going düm tek tek (Kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun, düm tek tekliyor)
Can you feel the rhythm in my heart? (Kalbimdeki ritmi hissediyor musun?)
Can u feel the rhythm in my heart, beats going düm tek tek (Kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun, düm tek tekliyor)
Always out there's no limit feels like there's no düm tek tek! (Limit tanımaksızın atıyor, düm tek teklemiyormuş gibi geliyor!)
| |
|