Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

05 2009 Günün Hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

05 2009 Günün Hikayesi Empty
MesajKonu: 05 2009 Günün Hikayesi   05 2009 Günün Hikayesi Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 6:07 pm

sevgili,pek muhterem,bir o kadar da hürmetli günlük,
bu gün yine sabah kasap hayri’den dayağımı yedim,mahallenin çocuklarından atılan taşlara karşı savunmam o kadar gelişti ki bu gün saldırıya geçiş günümü ilan ettim,savunmayı öğrendim nede olsa.bu saldırı derslerinden sonra bir kaç çocuk yanlarında yeni rakiplerle yaklaştılar.bu rakiplere anne diye hitap ediyorlardı.demek ki rakibe anne denmeliymiş.bu gün bu önemli bilgiyi öğrendim.yeni anneler önceki annelerden daha zorluydu,bir yandan terliklerle ,bir yandanda kapı gıcırtısını andıran bir sesle kulaklarıma saldırıyorlardı.bu hamlelere karşı da savunma geliştirmeliyim,bu nedenle saldırı işine ara verdim.
manav ruhi muz verdi ,o zaten iyi adam, yalnız bu muzun türübir başkaydı,içi yoktu,olsun,yinede güzeldi.
keşke herkes manav ruhi gibi olsa,bakkal cemil dolaptan ekmek alıp eve götürecekken nerde bunun parası diye kaba etime vurdu.halbu ki para da neydi,ne gerek vardı?ben para için ne hallere gelmişim soran yok.gereksiz şey şu para dedim,anlamadı,dövdü,dövdü.can havliyle kaçtım,o sırada dört tane dönen simitleri bulunan o devasa canavarlar varya,işte onların birinin üstünde kendimi gördüm.evet o bendim günlük,biraz küçülmüştüm,canavarın gözüne yakın o yerde minicik duran şeyin üstünde ben vardım,küçüktüm ama bendim.kopardım,aldım onu,kimse zarar vermesin diye,bu sefer canavar uyandı’dadiii dadiiidadiiiii’diye bağırdı,ona durumu izah edemeden kıllı göbekli muzafffer bey geldi,sen benim arabama ne yapıyorsun diye saçlarımı yoldu.demek bu canavarlara araba deniyormuş.bu gün bunuda öğrendim.kısa günün karı.
neyse günlük,ben gidiyorum,kalemide arana koydum,ne haliniz varsa görürsünüz,hayırlı işler.

https://acelya.forumakers.com

05 2009 Günün Hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-