Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 15 temmuz günün siiri Ptsi Tem. 13, 2009 6:29 pm
İçinde olmadıgın vakitsiz bir zamandan
Yanlış zamanlarımın başrol oyuncusuna
İçimin hiç bitmeyen tükenmeyen en büyük keşkesisin şimdilerde Ve bu keşkelere rağmen en büyük iyikimsin de
Bilmediğim bir yol bu yürüdüğüm belkide en iyi bildigim yollardan birisi Kim bilebilir ki ben bile bilemezken kim bilebilirdi ki Hani şu sadece yüreğimi yanıma alarak çıktığım Her defasında yarısında kaldığım O uzun up uzun çetrefelli yollardan birisi belki Belki de hiç bilmediğim bilemeyeceğim bir yoldur bu
Yüreğim de bir sen koca bir sevda içinde Yüreğim de koca bir sevda bilinmezlikler peşinde İçimde bir ses çığlıkları durmaksızın yükselmekte
Elimde İçim kadar kara bir kalem masada yüreğin kadar beyaz bir kagıt Yazmak istiyorum içimi dışıma vurmak Binlerce sayfada seni aşkı olmayan bizi anlatmak Anlattıkça senle eksik yanlarımı tamamlamak Her tamamlanan yanımda seni bulmak Sensiz zamanları senle bitirmek istiyorum Ama olmuyor
Yüreğime paslı bir hançer gibi saplanıyor dile gelmez duygular Sessiz harfler içinde suskunluğa bogulup
Şehrin sessiz sakin sokaklarına bakınıyorum Nereye baksam gözlerini görüyorum Gözlerinin derinliklerine dalıp kalbinin kıyılarına vuruyorum
Düşlerimin uçurumuna düşüyorum aniden Düşündükçe düşler bir bir batıyor içime kanıyorum
Seni sevmemek için binlerce neden sunuyorum kendime Her neden kendi kendini çürütüyor beynimde Bir hayal kuruyorum kendimce hayaline sarılıp rüyalara dalıyorum sessizce İçimde binlerce ses yankı yapıyor düşlerimin uçurum köşelerinde Zifiri karanlık suskunluğumda boguluyorum her gece Adının her harfine bir şiir yazıyor yazdıgım her şiiri yırtıp atıyorum isyankar gecelere Ah keşke keşke seni de bu olmaz olasıca sevdanıda atabilsem yüreğimden öylece Olmuyor işte olmuyor kendimi bile atıyorum içimden de Bir seni atamıyorum zamanın köşelerine