Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
Konu: 17 temmuz Günün Şiiri Perş. Tem. 16, 2009 5:03 pm
aşka kafiye yazarken senden başka hece gelmiyor aklıma aklıma sen düşünce oluyor ne oluyorsa sanki avucumda uçabilme uçup kaçabilme kaçıp beni mahvedebilme ihtimali olan bir kelebeksin seviniyorum ara ara kötü günlere inat güzel günleri yadederken bakıyorum resmine birkez gözyaşların geliyor aklıma gözyaşlarım sana bir kez daha aşık oluyorum düşmeye dur bir salise aklıma zehroluyorum
özlemle alakalı dertlerim var efkara muzdarip nefesim oluyor her hatırlayışın gecenin köründe ya da sabahın şaşısı farketmez sen beni ne zaman unutsan şair oluyorum mahvoluyorum
ama bir duman gözümün önünden yükselen senden başka herşeye üfledim efkarımın filtreli nikotinini yalvarsam ne fayda uçma ne olur kelebek kaçma ne olur kelebek beni mahvetme kelebek olmasaydı ihtimallerim ne ben şair olsaydım ne sen şiir dağ başında talan olmuş bir çiçek olsaydım yeter ki bana konan tek kelebek sen olsaydın özümü alsaydın...
sen sen oldukça ben sen oluyorum aslında neden çabuk geçiyor zaman seni anma faslında bilsen ne karamsarlıklarım var bilsen de beni bir kez daha eleştirsen aşka özürlülüğüm mesela senden başkasını sevemeyişim figüranlar sardı yörüngemi yokluluğunun set aralarında her sahnede sen oldun her "memnun oldum da" sen her "merhaba" da sen gölgen oldu tüm endamlar ben seninle yürüdüğüm caddelere bakarken bilsen dağ başındaki çiçeğin matemini ezipte geçsen yeter ki izi kalsın teninin yaprağımda zehirin olsaydı attığın adımın ilacı olsaydı en hoş senden duyduğum seslenişi adımın beni sesinle öldüren adımınla gömen bir intihar olsaydı
kelebek beni de götür seni götüren poyrazla bırakma yarı yolda boşver yağsın yağmur belki filizlenirim sana boşver baran olsun boran olsun kar kış olsun yani farketmez ölüm olsun seyrinde her bakışım "ya seni kaybedersem"li zulüm olsun kalbime
sen bana bir bak ben ölürüm sen bana bir bak zulmüne çözülürüm beter olsun seni üzen dünüden seni en az sevdiğim gün bu günüm olsun...