Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

21 temmuz günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

21 temmuz günün hikayesi Empty
MesajKonu: 21 temmuz günün hikayesi   21 temmuz günün hikayesi Icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 4:22 am

Eski zamanlardı. Yolların olmadığı zamanlar... Demek ki fakirdi bizim
gibi çoğunluk21 temmuz günün hikayesi Smilev bu nedenle taşınacak yüklere talip olacak hamallar bulmak zor

olmuyordu...
Yanımdaki hamalla yola çıktık. İhtiyardı. Kendinden büyük bir yük
almıştı.
Benim sırtımda ise birkaç bavul vardı sadece21 temmuz günün hikayesi Smilev onunkinin çeyreği...
Diyordum ki içimden 'Çok gitmeden kıvrılırsa titreyen bacakları21 temmuz günün hikayesi Smilev
yüklenirim sırtındaki yükün yarısını!..'
Nitekim çok geçmeden dedi ki:
- Mola vakti. Gel biraz dinlenelim!...
- Ne molası21 temmuz günün hikayesi Smilev dedim ona hayretle. Ben daha terlemedim!..'
Sözüme aldırmadı. Durdu. Çöktü. Salarken yükünün ipini
- Sen de dinlen hadi' dedi.
Benim canım sıkılmıştı bu işe. Genç olduğumu21 temmuz günün hikayesi Smilev ondan kuvvetli ol duğumu21 temmuz günün hikayesi Smilev

bunun gibi bir bunakla yola çıkmamın ne büyük hata olduğunu
düşünüyordum.
O ihtiyar21 temmuz günün hikayesi Smilev bir bacağını azıcık uzatmış halde sessizce dinleniyorken21 temmuz günün hikayesi Smilev
ben huzursuz bir şekilde ayakta dolanıyordum.
Bir saat kadar sonra yine durdu21 temmuz günün hikayesi Smilev oturdu21 temmuz günün hikayesi Smilev dinlendi. Ben kızgınlıkla
dolandım etrafında...
'Yükünü indirip sen de dinlen'21 temmuz günün hikayesi Smilev demesine aldırmadım21 temmuz günün hikayesi Smilev ona daha çok
kızdım...
Sonra yine durdu. Bana da dinlenmemi' söyledi yine ama dinlenmedim.

Kaçıncı molasıydı hatırlamıyorum21 temmuz günün hikayesi Smilev birden bire dizlerimin bağı çözüldü.
Kafamın içinde uçuşan kara kara sinekler sustu21 temmuz günün hikayesi Smilev çöküp kaldım.
Kayış kolumdan çıktı21 temmuz günün hikayesi Smilev sırtımdaki bavullar kaydı.
Ne kadar zaman geçtiğini fark etmedim. Uyumuştum da uyandım mı21 temmuz günün hikayesi Smilev
yoksa bayılmıştım da ayıldım mı anlamadım...
Baktım kendi kocaman yükünün üzerine benim bavullarımı da bağlamıştı.
Küçük tasına birazcık su koyup dudağıma dayadı21 temmuz günün hikayesi Smilev içtim. Sonra koluma
girerek;
- Hadi kalk21 temmuz günün hikayesi Smilev dedi. Bana yaslan.
Ağır ağır gider ve bir süre sonra gene dinleniriz.' Dediğini yaptım.
Omzundan güç aldım21 temmuz günün hikayesi Smilev ama asıl anlattıkları iyi geldi bana.

- Ben yılların hamalıyım21 temmuz günün hikayesi Smilev dedi. Nice pehlivan yapılı adamlar gördüm.
Çoğu21 temmuz günün hikayesi Smilev dinlenmek istemediklerinden yükleriyle birlikte kendilerini de
toprağa serdi sonunda....
Halbuki bir yükü 'taşımak' bizim işimiz21 temmuz günün hikayesi Smilev 'altında ezilmek' değil!...
Unutma ki bir yük21 temmuz günün hikayesi Smilev taşıdıkça ağırlaşır. Dinlenerek sen yükünü
hafifletiyorsun!
Belki günün birinde hamallığın şekli değişir.
Belki o günleri ben göremem.
Ama sen kavuşursan o zamanlara21 temmuz günün hikayesi Smilev aman ha21 temmuz günün hikayesi Smilev Kafanın içinde de sakın yük
taşıma...
Akşamları bırak ve hafifle...
Sabah dinlenmiş olarak yeniden tekrar taşırsın yükünü.
Bizim işimiz21 temmuz günün hikayesi Smilev bugünü yarına taşımak21 temmuz günün hikayesi Smilev bugünün altında yok olmak değil.
Çünkü yarınlarda bizi bekleyenler var21 temmuz günün hikayesi Smilev taşıdıklarımızı bekleyenler...
https://acelya.forumakers.com

21 temmuz günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-