sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 20 temmuz günün sarkisi Ptsi Tem. 20, 2009 4:25 am | |
| AkLım Hep SeNde Sana birşey olur diye aklım hep sendeRüyaların bile benim göz hapsimdeSeninle yanan yürek üşümezmiş ömrünceBenim öbür yarım bedelsin tüm sevgilereBenim öbür yarım bedelsin sen herşeyeBensiz günlerini sen unut artıkSeven yüreğinde şimdi ben varımSeven yüreğim kor olana kadarGözlerimin feri solana kadarMahşer sirenleri çalana kadarSeni yüregimde yaşatacagımAşk ikimize meleklerin hediyesiBensiz günlerini sen unut artıkSeven yüreğinde şimdi ben varımSeni böyle sevmek günah ise eğerBen anadan doğma bir günahkarımSeven yüreğim kor olana kadarGözlerimin feri solana kadarMahşer sirenleri çalana kadarSeni yüregimde yaşatacagım... Sana birşey olur diye aklım hep sende Rüyaların bile benim göz hapsimde Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günah ise eğer Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüregimde yaşatacagım
Nesi varsa senin inanki bu ömrümün Satır satır sana ait her hikayesi Aşk ikimize meleklerin hediyesi Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günah ise eğer Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüregimde yaşatacagım
Özcan Deniz~Niran Ünsal | |
|